Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon levágós?
Azt hiszem túl elhamarkodottan hoztam meg egy döntést, és elvágtam a fonalat még éppen azelőtt, hogy összejöhettünk volna.
Nem adtam teret, hogy megbeszéljük, inkább tiltás mindenhol, stb. Mielőtt engem hibáztatnátok, nem miattam ment ez döcögősen, inkább miatta, de rájöttem, hogy ebben lehet talán még valami. Ezt a részét hagyjuk is, inkább az lenne a kérdésem...
Nálam hagyta ez az úriember az egyik pólóját. Tudom, hogy SEMMI szüksége nincs rá. Viszont gondoltam, hogy megkeresem őt azzal, hogy itt maradt a póló, ha kell neki jöjjön el. A részéről lehet, hogy elment már ez a vonat, ha így van, szerintetek mennyire látja át, hogy ez egy közeledés? Vagy túlgondolom? Nektek levágós lenne? Az a lényeg, hogy mondta a saját szájával amikor itt volt, hogy neki nem kell az a póló. De nem direkt hagyta itt.
Ez egy trükk is lehet, mert ha tényleg akar még valamit, akkor eljön érte. Ha haragszik rám, és elengedte a dolgokat, akkor azt mondja majd, hogy hagyjam. És maximum csak azt gondolja, hogy illedelmes voltam.
Jól gondolkodom?
Hát de ha ő letiltott mindenhol, akkor a hogy lépsz vele kapcsolatba a póló miatt? azt hittem te tiltottad őt.
"De megalázni sem akarom magam, mert tényleg ő volt az aki most nem viselkedett szépen. Viszont annyira nem volt durva, hogy így leépítsük egymást... fu nem tudom, össze vagyok zavarodva. Igazából tényleg vérig sértett amikor letiltott. De nem is hagytam, hogy megmagyarázza. Túl hamar reagáltam. Pedig én pont egy olyan ember akartam lenni neki, aki nem ilyen. "
Ha csak annyi célod lenne, hogy a pólót visszaadd, akkor nem aláznád meg magadat. Így viszont, hogy ő tiltott le így igen, sőt még akár zaklatásnak is veheti.
A többire meg azt mondom, hogy akár kétségbeesettség is lehet. Nem félsz egyedül maradsz és újra nem lesz senki? Vagy nem a büszkeségedet sértette meg többször is a srác és ezért szeretnéd helyrehozni?
Tudod azzal nincs baj, hogy hirtelen voltál a srácnak egy reakcióddal s most csalódtál magadban. Én is voltam már így, a konklúzióm az, hogy a megfelelő emberekkel, akivel jól kijövünk azokkal ez nem fordul elő. Ez csak egy jel, hogy mennyire nem működőképes a kapcsolatotok. Gyászold el, meg adj időt magadnak, ne keresd a fiút, magadra koncentrálj. Adj magadnak több reflektálási időt.
Egy egészséges kapcsolatban meg van a tisztelet és szeretet, nem pedig az egók harca és egymás eldobálása. Össze vagy zavarodva tényleg nagyon.
Az írásodból nekem az jön le, hogy inkább az egódat sértették meg nagyon és még azon vagy hátha meg tudod-e szerezni a srácot, mert akkor te nyernél. Miért lenne az megalázó, ha felkeresnéd azt akit elv szeretsz és bocsánatot kérnél játszmák nélkül? Játszmázni azok szoktak, akik kontrollálni akarnak? Itt meg tudod mondani, hogy miért van erre szükség mindig?
Szerintem te belekerültél valami rossz kapcsolatfélébe,ami mind2töket mérgez. Hagyjátok egymást. Főleg ha a srác kezdte a játszmázást meg bántott téged, akkor minek akarsz vele lenni még ezek után? Az egy dolog h vonzódsz hozzá, de akkor is gondolom lábtörlőként bánt veled, vagy nem? Ezekben nem szabad benne maradni. Azt veheted jelnek, hogy csak rosszabbodik köztetek a hangulat. Legalábbis ez jött le.
Én tiltottam őt. Ráadásul ő még tiltás után próbálkozott itt-ott keresni, csak a női büszkeség miatt makacs voltam.
Köszi a tanácsokat de nem tudtok mindent, én most kifejezetten erre a megkeresésre lettem volna kiváncsi, hogy nagyon levágós lenne-e. Nemsokára kiderül.
"Köszi a tanácsokat de nem tudtok mindent, én most kifejezetten erre a megkeresésre lettem volna kiváncsi, hogy nagyon levágós lenne-e. Nemsokára kiderül."
Helybe mész a pofonért?
Itt mindenki leírta, hogy rossz ötlet, de ugyanakkor azt is szerintem mindenki tudta, hogy téged ez úgysem fog érdekelni.
Menjél pólózzál, okos kislány vagy nagyon.
Tudod van egy mondás Az okos a más kárán tanul....
Nem tudom felfogni hogyha nem vagy ép lélek akkor miért kell ismerkedni. Csakis olyan férfiak vesznek figyelembe mint amilyen te vagy és egymást teszitek tönkre. Amúgy dugni dugtál vele eleget, de rákérdezni nem mersz, hogy folytassátok a jövőben inkább pólózol?
No comment. Ott tartok, hogy egyáltalán nem csodálkozom, hogy csak szexre voltál jó és nem akart párkapcsolatba fogni veled.
Nem tudsz mást nyújtani mint a tested és a játszmákat. Minden férfi előbb utóbb megelégeli a hamis, buta nőket.
"Igazából tényleg vérig sértett amikor letiltott"
Akkor o mikor tiltott? Mert e/3ban irtad.
En egyet mondok, aki a tiltas lenyeget nem erti es meg ugy probal keresni az egy into jel.
Ha sracnak van egy kis esze, akkor nem kezdi ujra veled.
Ez a jatszmazas meg a koritese nem okes.
Azert probald meg inkabb egyenesen lekozolni a szandekaidat. Csak ha mar most erettebb felnott modon akarod kezelni a szitut, akkor pont nem ez a polos kiskapus puhatolos beprobalkozok dolog lenne a nyero. Csak megjegyzem mert azt mondtad gondolkodtal, h lehetett volna erettebb modon is kezelni. Hat most se azt teszed...es igen egy felnott erett ember egyenes es elfogadja a visszautasitast es bocsanatot tud kerni, vallalja a felelosseget a tetteiert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!