Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek egy nő felkínálkozik és az a férfi nem él a lehetőséggel? A férfi szingli, de valamiért ignorál, pedig csak szexet akarok, ez levágós az üzenetemből.
32 a férfi. Egyedülálló, az fix.
Még ha nem is vagyok olyan jó nő (egyáltalán nem vagyok csúnya, felső középkategória, edzett), egy ingyen jött szexet valaki visszautasít?
Nekem már volt ilyen, egyetemista koromban. Egy lányt hazakísértem (de tényleg csak azért, hogy ne egyedül menjen a városban), aztán a lakása előtt elkezdett győzködni és még el is sírta magát :'(
De nem minden férfi olyan ösztönylény, hogy d*gjon csak azért, mert van rá alkalom. Nálam pl. ha tudom, hogy az egészből nem lesz semmi, akkor kihagyom. Természetesen vannak kivételek, ha valaki tényleg egy "hűűaztak.vakiezalany" kategória, akkor senki sincs fából...
a kérdésre: nem mindenkinek jössz be. ha most elémpenderülne 10 hétköznapi nő, (+/-10 év), és rögtön akcióba kellene lendülni, akkor 1-2 lenne az akire mondanám, hogy esetleg.
az ősembereknek nem volna mindegy, de azokból meg te sem válogatnál.
Nem mindenki képes a szexet és az érzelmeit különválasztani. Nem mindenki alkalmas a szex és más semmi "kapcsolatra".
Az is lehet, hogy azért nem akar ebbe belebonyolódni, mert lehet hogy szex közben érzelmei alakulnának ki, és a távolság miatt ő sem akar ebbe belekeveredni érzelmileg.
Meg még az is lehet, hogy van egy másik opciója aki komolyabban szóba jöhet nála, és arra akar fókuszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!