Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kutya tartóként együtt lennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya tartóként együtt lennél olyannal aki allergiás a kutyákra, fél tőlük vagy nem szereti ha kutya van a házban?

Figyelt kérdés

Nyugaton élek es itt teljesen normalis hogy az emberek a házban tartják a kutyát és családtagként bánnak vele.

A feleségem azok kevesek közé tartozik aki ugyan szereti a kutyákat de nem tartana bent a házban kutyát.

Viszont az észrevételeim szerint szinte a legtöbb családban van kutya, 1-2 kivétel ha valaki túl idős és magát is alig tudja ellátni, sokat utazik, allergiás a szőrre. Én sem tartanék kutyát, ugyhogy szerencse hogy a feleségemmel ezen nincs vita.

Ha te olyan emberrel ismerkednél aki nem szereti ha kutya van a házban, vagy fél tőlük, allergiás vagy pl a kutyád nem tud megbarátkozni vele akkor hogyan kezelnéd a helyzetet?

2022. márc. 4. 12:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a szituációban mindenki szenvedne. Ha nem lehetne kutyám, akkor én.

Ha mégis lenne, akkor a párom feszengene egyfolytában az otthonában, én is feszült lennék az ő feszültsége miatt, és a kutya is érezné hogy nem felhőtlen a hangulat otthon.

2022. márc. 4. 14:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkednék olyannal. Ezt jó azelőtt kiszűrni, mielőtt még komolyabbra fordulna a dolog.
2022. márc. 4. 14:29
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Antiallergén szőre van a kutyámnak elvileg xd, mellesleg macskára allergiás vagyok elvileg, még sincs semmi bajom tőlük, ellenben 1 taju párnát nem viselek el mert megfullok 1 nap alatt.
2022. márc. 4. 14:55
 24/31 nemaRendőrség ***** válasza:
22%

A kutya kinti állat, nem gyerek helyett van.

Feleségem és családja nem így éltek/élnek, anyóséknál bent alszik és kb úgy bánnak vele mint egy gyerekkel.

Én megmondtam esküvő előtt, hogy biztos hogy nem lesz ilyen a mi háztartásunk.

Egyelőre nincs kutya hál istennek.

Majd ha a gyerek annyi idős lesz, hogy szeretne és tud rá vigyázni kap egyet.

2022. márc. 4. 15:03
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

En nem igazan szeretem a kutyakat, nem is tartok. Van helyette 6 macska. Deal?

37F incel

2022. márc. 4. 15:45
 26/31 A kérdező kommentje:

Erdekes hogy aki nem kutya parti az mind le lett pontozva, pedig nem adott rossz valaszt hanem csak a velemenyet mondta el.

Aki a kutya miatt nem jonne ossze massal az mit tenne akkor ha a te kutyad nem jon ki jol a baratod kutyajaval?

Pl atmesz hozza hogy ott aludj es viszed a kutyad mert nem akarod otthon hagyni egyedul, viszont a te es a baratod kutyaja morognak egymasra, nem jonnek ki jol, veszekednek.

Ez is kizaro ok?

2022. márc. 5. 02:33
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb kutya összeszoktatható, ha más nem, tréner segítségével. És két kutyát sosem a másik területén ismertetünk össze, hanem egy harmadik, semleges, idegen terepen. Két ember között sem úgy kezdődik az ismerkedés, hogy az egyik betör a másik házába minden előzetes ismeret nélkül - valszeg rendőrség is lenne a dologból, nem barátság :D. Tehát a kutyaösszeismertetés úgy is hamarabb megtörténne, minthogy felmenjek a srác lakására.
2022. márc. 5. 04:24
 28/31 anonim ***** válasza:

26.

Ezen ne legyél meglepődve. A legtöbb dologban a pontozósdi kizárólag amolyan "like-dislike" jellegű, amolyan "ez teccet, erre nyomom a ződet" "ez nem teccet, mer' ellentétes a véleményemme' ezé' megy a piros".

Kivéve még azt a bunkót, aki saját bevallása szerint is azonnal pirosozik, ha meglát. Dicsőséges kitüntetést neki érte a nemes jellemére.

2022. márc. 5. 09:30
 29/31 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, nálam simán kizáró ok volt. A kutyám utálta exemet (nem nagyon engedte hogy simogassa), és a kutyáját is. Utólag kiderült milyen ember igazából exem, nem véletlenül utálta a kutyám őket.
2022. márc. 5. 09:43
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamilyen okból két állat összeszoktathatatlan, akkor nincs más megoldás, mint elengedni a kapcsolatot, már amennyiben mindkét gazdi szereti annyira az állatát, hogy ne tegye ki a szűrét egy kezdődő románc miatt.
2022. márc. 5. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!