Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya tartóként együtt lennél olyannal aki allergiás a kutyákra, fél tőlük vagy nem szereti ha kutya van a házban?
Nyugaton élek es itt teljesen normalis hogy az emberek a házban tartják a kutyát és családtagként bánnak vele.
A feleségem azok kevesek közé tartozik aki ugyan szereti a kutyákat de nem tartana bent a házban kutyát.
Viszont az észrevételeim szerint szinte a legtöbb családban van kutya, 1-2 kivétel ha valaki túl idős és magát is alig tudja ellátni, sokat utazik, allergiás a szőrre. Én sem tartanék kutyát, ugyhogy szerencse hogy a feleségemmel ezen nincs vita.
Ha te olyan emberrel ismerkednél aki nem szereti ha kutya van a házban, vagy fél tőlük, allergiás vagy pl a kutyád nem tud megbarátkozni vele akkor hogyan kezelnéd a helyzetet?

Ebben a szituációban mindenki szenvedne. Ha nem lehetne kutyám, akkor én.
Ha mégis lenne, akkor a párom feszengene egyfolytában az otthonában, én is feszült lennék az ő feszültsége miatt, és a kutya is érezné hogy nem felhőtlen a hangulat otthon.

A kutya kinti állat, nem gyerek helyett van.
Feleségem és családja nem így éltek/élnek, anyóséknál bent alszik és kb úgy bánnak vele mint egy gyerekkel.
Én megmondtam esküvő előtt, hogy biztos hogy nem lesz ilyen a mi háztartásunk.
Egyelőre nincs kutya hál istennek.
Majd ha a gyerek annyi idős lesz, hogy szeretne és tud rá vigyázni kap egyet.

En nem igazan szeretem a kutyakat, nem is tartok. Van helyette 6 macska. Deal?
37F incel
Erdekes hogy aki nem kutya parti az mind le lett pontozva, pedig nem adott rossz valaszt hanem csak a velemenyet mondta el.
Aki a kutya miatt nem jonne ossze massal az mit tenne akkor ha a te kutyad nem jon ki jol a baratod kutyajaval?
Pl atmesz hozza hogy ott aludj es viszed a kutyad mert nem akarod otthon hagyni egyedul, viszont a te es a baratod kutyaja morognak egymasra, nem jonnek ki jol, veszekednek.
Ez is kizaro ok?

26.
Ezen ne legyél meglepődve. A legtöbb dologban a pontozósdi kizárólag amolyan "like-dislike" jellegű, amolyan "ez teccet, erre nyomom a ződet" "ez nem teccet, mer' ellentétes a véleményemme' ezé' megy a piros".
Kivéve még azt a bunkót, aki saját bevallása szerint is azonnal pirosozik, ha meglát. Dicsőséges kitüntetést neki érte a nemes jellemére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!