Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kutya tartóként együtt lennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya tartóként együtt lennél olyannal aki allergiás a kutyákra, fél tőlük vagy nem szereti ha kutya van a házban?

Figyelt kérdés

Nyugaton élek es itt teljesen normalis hogy az emberek a házban tartják a kutyát és családtagként bánnak vele.

A feleségem azok kevesek közé tartozik aki ugyan szereti a kutyákat de nem tartana bent a házban kutyát.

Viszont az észrevételeim szerint szinte a legtöbb családban van kutya, 1-2 kivétel ha valaki túl idős és magát is alig tudja ellátni, sokat utazik, allergiás a szőrre. Én sem tartanék kutyát, ugyhogy szerencse hogy a feleségemmel ezen nincs vita.

Ha te olyan emberrel ismerkednél aki nem szereti ha kutya van a házban, vagy fél tőlük, allergiás vagy pl a kutyád nem tud megbarátkozni vele akkor hogyan kezelnéd a helyzetet?

2022. márc. 4. 12:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
70%

Én ilyen emberrel nem jönnék össze. Nem kell nekem, hogy majd mindig húzza a száját meg nyavalyogjon, hogy jaj a kutya felment a kanapéra stb. Nekem amúgy hipoallergén kutyám van, nem hullik a szőre sem, szóval az allergia nem lenne kizáró ok, de nekem red flag, ha valaki nem szereti a kutyákat. Ismerkedtem már olyannal, aki rendmániára hivatkozva nem akart benti kutyát. Nos én is rendmániás vagyok, egy kutyának semmi köze ahhoz, hogy rendet tart-e otthon valaki. Mintha azt mondta volna, hogy akinek benti kutyája van, az koszban él. Nálam mindig tisztaság van, rend, jó illat, nincs kutyaszag, kutyaszőr meg ilyenek. Ez egy hülye kifogás.

25N

2022. márc. 4. 12:56
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ ki-mi jött először. Ha a partner akkor lemondanék a benti kutyáról, ha a kutya akkor a partner így járt.
2022. márc. 4. 13:02
 3/31 A kérdező kommentje:

És mi van akkor ha fél a kutyáktol?

Ismerek olyanokat akik régi rossz élmények miatt félnek a kutyáktol.

Én nagyon sokáig féltem a kutyáktol, most már csak akkor ha látom hogy nagyon ugatós de könnyen fel lehet ismerni hogy melyik kutya barátságos és melyik nem. Általában a kistestű kutyák agresszivak az idegenekkel szemben.

2022. márc. 4. 13:05
 4/31 anonim ***** válasza:
87%

Semmiképpen. Ha két ember között ekkora elvi különbségek vannak, abból soha nem lesz egy békés kapcsolat, ott valamelyiknek meg kell alkudnia, és olyan dologba belemennie/olyan életvitelt folytatnia, amit nem akar. Vagy a kutyásnak kell kutya nélkül élnie, vagy a kutyamentesnek elviselnie egy kutyát.

Csak olyan párt választanék akivel ezekben a fontosabb dolgokban egyezünk.

2022. márc. 4. 13:05
 5/31 anonim ***** válasza:
61%
Össze nem jönnék egy ilyennel. Még nem született meg az az ember aki miatt én lemondanék a kutyámról. Felőlem legyen allergiás, féljen tőlük, akármi, nem fogok lemondani a kiskutyámról. Bizony volt olyan hogy nem kedvelte egy-két választottamat a kutyám, utólag neki volt igaza. Így hallgatok a saját és a kutyám megérzésére is.
2022. márc. 4. 13:06
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Megköszönném az ismerkedést, és nem folytatnám tovább. Nekem mindig is volt kutyám, és mindig is lesz. Számomra kutyával teljes az élet, és csak olyan férfit fogadok az életembe, aki még teljesebbé teszi, nem pedig elvesz belőle. És nekem a kutya családtag, akit nem zárok ki a hátsó kertbe és aki az életem része.
2022. márc. 4. 13:17
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is attól függ, hogy ki jött előbb. A már meglevő állatom nem dobnám ki egy alakulgató kapcsolatért, és a már meglevő partnerem mellé se vinnék haza benti kutyát, ha tudnám hogy ez a helyzet.
2022. márc. 4. 13:19
 8/31 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer randiztam egy pasival. El akart hívni magához, 100 km-re odébb lévő városba egész napra. Mondtam neki hogy nem tudom a kutyát addig hova tenni. Hallottam ahogy mormogta : "Nem bír ki az a rohadt dög egy napot?" Felálltam és otthagytam. Soha nem felejtem el hogy mondhatott ilyen bántó dolgot egy 5 kilós kiskutyára.
2022. márc. 4. 13:21
 9/31 anonim ***** válasza:
60%
#3 nekem is kistestűm van, mindenkihez egyből bújik, kedves. Amelyik kutya kiskorban jól lett szocializálva, azzal nincsenek ilyen gondok. Egy nagytestű is tud agresszív lenni, sőt…
2022. márc. 4. 13:28
 10/31 anonim ***** válasza:
63%
Az én kistestűm is barátságos, bújik mindenkihez, simogattatja magát, puszilkodik. Viszont a jól neveltséget és barátságos tulajdonságokat nem mondhatnom el sok nagytestű kutyáról....
2022. márc. 4. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!