A beagle hogy viszonyul a macskához? Ha egész pici kora óta együtt lesznek jól kijönnek majd?
Minden kutya jól kijön a macskával,ha kezdetek óta szoktatva van hozzá.
A Beagle ugyan vadászkutya,de nem préda állatot teszel mellé hanem egy másik ragadozót,így ez teljesen rendben van.
Nekem volt egy angol cocker spániel kan, egy burma-sziámi-házi keverék kandúr, és egy beagle kan.
A spani voltlegelől az állatok között, a macskával a legjobb haverok voltak, együtt aludtak, stb.
A beagle volt legalul. Szegényt úgy ütötte-verte a macska, hogy néha már én sajnáltam...
Abszolút megadó, omega jellem volt a beagle, de emellett rosszcsont is. Sokszor kihúzta a gyufát....
Mind a 3 ivaros volt, de a látszat ellenére nagyon szépen éltek együtt. Szépen megvolt a sorrend, én voltam a falkavezér.
Egy pillantásom elég volt a spánielnek.
Na az viszont már más tészta,ahogy a kutyának úgy a macskának is tudnia kell kijönni a kutyával ahhoz,hogy ez működő képes legyen.
Megölni nem tudja,de csúnya sebeket ejthet rajta tök feleslegesen.
Ha tudod hogy a macska nem jön ki a kutyákkal akkor ne vigyél oda kutyát..
Ahogy macskával rossz viszonyban lévő kutyához se viszel macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!