Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kutya tartóként együtt lennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya tartóként együtt lennél olyannal aki allergiás a kutyákra, fél tőlük vagy nem szereti ha kutya van a házban?

Figyelt kérdés

Nyugaton élek es itt teljesen normalis hogy az emberek a házban tartják a kutyát és családtagként bánnak vele.

A feleségem azok kevesek közé tartozik aki ugyan szereti a kutyákat de nem tartana bent a házban kutyát.

Viszont az észrevételeim szerint szinte a legtöbb családban van kutya, 1-2 kivétel ha valaki túl idős és magát is alig tudja ellátni, sokat utazik, allergiás a szőrre. Én sem tartanék kutyát, ugyhogy szerencse hogy a feleségemmel ezen nincs vita.

Ha te olyan emberrel ismerkednél aki nem szereti ha kutya van a házban, vagy fél tőlük, allergiás vagy pl a kutyád nem tud megbarátkozni vele akkor hogyan kezelnéd a helyzetet?

2022. márc. 4. 12:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem macskáim vannak, bentiek. A párommal ez sok vitát okozott, de közöltem, hogy vagy velük együtt, vagy sehogy. Szóval összeköltöztünk és igyekszik szokni a helyzetet. Később szeretnék majd kutyát is, ha valakinek nem alap, hogy a kutya családtag és bejár a házba, azzal semmi dolgom nincs. Páromnak csak a macskák okoznak gondot, de az enyémekkel egész jól kijön és gyanítom lesz még ebből szeretet is.

Ami a mi van, ha fél kérdést illeti, páromnak is lemondtam, hogy nem várom el, hogy úgy általában a macskákat kedvelje, de azt igen, hogy ezekkel kijöjjön. Ugyanez áll a kutyára is. Nem kell minden kutyát imádni, de azzal az egyel, talán ki lehetne alakítani bizalmi kapcsolatot.

Bár szerintem alapvető igénynek kéne lennie önmagával szemben is egy felnőtt embernek, hogy leküzdje a hasonló félelmeit, fóbiáit.

2022. márc. 4. 13:36
 12/31 anonim ***** válasza:
37%
Én nem kedvelem a kutyákat, szóval csak olyan lehetne, aki szintén nem. Egyszerre fog el tőlük némi undor (nyáladzós fajtáktól hányingert kapok), sok köztük az állandó szórakoztatást igénylő fajta, szedhetném a kutyaszart, ami undorító stb. Meg akkor már ezerszer inkább cica, mint kutya. A cica sokkal önállóbb, kevésbé idegesítő és elkaparja a szart a kertben, általában a szomszédék homokozójába, ami amolyan össznépi cicaalom lett. A szomszédot se értem olyan helyen, ahol van vagy 10 macska, nem okos dolog homokozót csinálni.
2022. márc. 4. 13:41
 13/31 anonim ***** válasza:
18%
Mások meg a kölyköktől undorodnak, azok is beszarnak, és 2 óránként üvöltenek éjszaka is, nem hagynának aludni, stb. Micsoda undorító ember lehetsz utolsó, a lakásom küszöbét nem léphetnéd át. És ha a macska a lakásban van akkor mi van? Hova kaparja a szart az almon kívül? Üljön wc-re és húzza le, hogy nacsád nehogy undort kapjon? Nekem meg ez undorító, felmászik oda ahol az ételt felszolgálom, odahúgyozik az ágyra (hallottam ilyet), vagy a cipőbe. Megtanulna nálam elég gyorsan repülni lefele....
2022. márc. 4. 14:03
 14/31 anonim ***** válasza:
74%

13.

A kölykök is undorítóak, ez így van. És akarja a fene a küszöbödet átlépni, ahol kötelező abban hinni, amit te szeretnél, mert "az a helyes és kész".

2022. márc. 4. 14:06
 15/31 anonim ***** válasza:
35%
Az én lakásomban idegennek nem árt viselkednie. Nem bordélyházba engedem be, hanem a privát szférámba. Ezt illik tisztelni.
2022. márc. 4. 14:08
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

15.

Idáig rendben, de ettől még a gondolat szabadságát nem lehet elvenni még "az idegentől" sem. Az etikett betartásán felül nem várhatsz el mást. Ha valaki nem kutyapárti, akkor az nem kutyapárti és kész, ezen nem fogsz tudni változtatni, még diktatórikus eszközökkel sem.

2022. márc. 4. 14:10
 17/31 anonim ***** válasza:
74%

13, szerintem azért ez a hozzászólás a más szemében a szálka kategória. Az se szimpatikus, hogy Ed szerint rendjén van, hogy a szomszéd (gyanítom gyerek) homokozójába ürít a macskája, de a kölyök, az jobb helyeken gyermek. A macska pedig nem hugyozik össze-vissza, ha nincs baja. Az álomnak, ha rendbe van tartva és zárt semmi szaga és a macska is nevelhető, csak nehezebben. Tudod kutyák is pisilek, ürítenek ágyra, szőnyegre, cipode, én is halottam ilyet, sőt tovább megyek, át is éltem. Mégse röptettem meg sehova az állatot.

Szóval, vajon, aki így nyilatkozik gyerekről, állatról, mint te, az milyen ember?

2022. márc. 4. 14:10
 18/31 anonim ***** válasza:
50%

17.

Amúgy az sincs rendjén, de ha a szomszéd hülye - márpedig az - van két macskája is, tudja, hogy milyen szokásaik vannak, és hogy a homokos terület egyértelműen a kedvencük lesz ilyen téren, akkor ezzel nem lehet mit tenni. Gondolom amikor kiagyalták a feleségével ezt a remek ötletet "az unokáknak" az ebéd utáni sziesztára megivott feles és az egy órás "emlékeztető" ital között, nem nagyon voltak a racionális gondolkodás hívei.

Mondjuk az udvarukban bőségesen van tyúk, kacsa és libaszar is, szóval a cicák a homokba már nem sokat tesznek hozzá.

2022. márc. 4. 14:23
 19/31 anonim ***** válasza:

18.

Nem véletlen van majdnem kétméteres kőfal a két telek között (a cicák persze átugranak rajta), nagyatyámnak nem nagyon tetszett a szomszéd viselkedése.

2022. márc. 4. 14:25
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Három kutyám van, nagyok. Élből lepattintana bárki, akinek ilyen problémája van ezzel, szóval nem kell gondolkodnom azon, hogy együtt lennék-e velük.
2022. márc. 4. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!