Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelzővel illetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelzővel illetnétek azt a férfit akire ha rákérdezel hányadán álltok csak kitér?

Figyelt kérdés
Ismerkedős időszak
2022. márc. 1. 12:23
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
48%

Pont az a baj, hogy nagyon elhuztátok. Igazából négy randi az semmi.

Ha te már most jelzőkkel akarod illetni, meg elhordani mindennek, akkor hagyd a p..ba.

2022. márc. 1. 13:58
 42/53 anonim ***** válasza:
32%

"és ha nem volt netes ismerkedés"

Idézem a kérdezőt:

"Pár hónapos chat van mögöttünk."

2022. márc. 1. 14:02
 43/53 anonim ***** válasza:
65%

"Kéthetente találkoztunk, ezt megelőzte egy 5 hónapos online chat."

Akkor még a heti egyel sokat is mondtam. Meg a 2 hónap chattel is :D

Ez kuka kérdező!

2022. márc. 1. 14:03
 44/53 anonim ***** válasza:
43%
42 Mahone, azt utánam írta! Még az első olyan válaszat se láttam amiben már említette a chatelést de időtartam nélkül, mert épp írtam közben és azután láttam hogy elküldtem.
2022. márc. 1. 14:13
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
Itt szerintem a kommentek öl ítélve sokan csak messziről láttátok not vagy férfit.... 😂 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. márc. 1. 14:20
 46/53 anonim ***** válasza:
95%

Kéthetente??

Mi a párommal az első 4 randit 4 egymást követő napon ejtettük meg. Mert jó volt együtt. Két hét cset után. Szóval ez egy sehová sem tartó időhúzás, ami nálatok megy, az én szememben legalábbis

2022. márc. 1. 14:49
 47/53 A kérdező kommentje:
46. Sajnos nehezen tudtuk összehozni, és nem is lakunk közel egymáshoz.
2022. márc. 1. 14:52
 48/53 anonim ***** válasza:
58%

#47:

Kuka. Mit nem értesz ezen?

2022. márc. 1. 15:05
 49/53 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, szerintem mi egy férfival ismerkedtünk :D Nálunk is 4hónapig tartott az ismerkedés idén 3hétvégét töltöttünk együtt. (közben két hétig beteg volt) Vasárnap délben még kézen fogva sétáltunk a városban burkolatokat nézve a konyhájához. Hétfőn rákérdeztem a következő találkozásra, majd a kettőnk viszonyára. Kitérő választ kaptam. Így lezártam én.

De, hogy jól megtanuljam a leckét még a náthát is elkaptam tőle.

2022. márc. 1. 16:14
 50/53 A kérdező kommentje:
49.😃😃
2022. márc. 1. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!