Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelzővel illetnétek azt a férfit akire ha rákérdezel hányadán álltok csak kitér?

Pont az a baj, hogy nagyon elhuztátok. Igazából négy randi az semmi.
Ha te már most jelzőkkel akarod illetni, meg elhordani mindennek, akkor hagyd a p..ba.

"és ha nem volt netes ismerkedés"
Idézem a kérdezőt:
"Pár hónapos chat van mögöttünk."

"Kéthetente találkoztunk, ezt megelőzte egy 5 hónapos online chat."
Akkor még a heti egyel sokat is mondtam. Meg a 2 hónap chattel is :D
Ez kuka kérdező!

Kéthetente??
Mi a párommal az első 4 randit 4 egymást követő napon ejtettük meg. Mert jó volt együtt. Két hét cset után. Szóval ez egy sehová sem tartó időhúzás, ami nálatok megy, az én szememben legalábbis

#47:
Kuka. Mit nem értesz ezen?

Kérdező, szerintem mi egy férfival ismerkedtünk :D Nálunk is 4hónapig tartott az ismerkedés idén 3hétvégét töltöttünk együtt. (közben két hétig beteg volt) Vasárnap délben még kézen fogva sétáltunk a városban burkolatokat nézve a konyhájához. Hétfőn rákérdeztem a következő találkozásra, majd a kettőnk viszonyára. Kitérő választ kaptam. Így lezártam én.
De, hogy jól megtanuljam a leckét még a náthát is elkaptam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!