Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelzővel illetnétek azt a férfit akire ha rákérdezel hányadán álltok csak kitér?

Mióta ismered? Hány randin vagytok túl? Mennyire ismeritek egymást?
Gyakorlatilag semmit se írsz. Nagyon nem mindegy, hogy pár hét után követelőzöl, vagy pár éve randizgattok.
Te mit érzel? Megismerted annyira, hogy vele tervezd az életed hosszú távon? Mit nyújt? Érzelmi biztonság, megbecsülés, odafigyelés, stb. Te mi alapján szeretnél tőle komoly kapcsolatot?
Vagy nem tőle, hanem akárkitől? Egyre több ilyen kérdés van, ahol a nőt nem érdekli az se, ha xar az egész kapcsolat, de akkor is legyen lánykérés meg esküvő.

Képlékeny még. Valszeg van vkije. Nem döntött még. Valszeg massal versenyeztet.
Ilyesmiket gondolnék
Aztán ha már elértem nála mindent, az egom miatt, utána gondolkodnék rajta kell e nekem.

És nem beszéltetek a pár hónapos chatalés alatt arról, ki mit szeretne egy párkapcsolattól vagy az élettől? Ha igen, mi változott volna? Szeretnéd, hogy élőben is elmondja ugyanazokat? Vagy izgulsz, hogy nem volt meg a kémia, mert nem tűnik elég lelkesnek?
Mit mondtál konkrétan, amikor rákérdeztél "hányadán álltok"?
13. Azért ez így kicsit sok. Honnét tudnám eldönteni, hogy hosszútávon terveznék-e vele? Az akkor derül ki, ha nekikezdünk egy kapcaolatnak.
Erre vagyok kíváncsi, hogy komolyan érdeklem, vagy csak ágybabújásról van szó.
Szerintem ezt már illene tudni. Vagy sokat várok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!