Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelzővel illetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelzővel illetnétek azt a férfit akire ha rákérdezel hányadán álltok csak kitér?

Figyelt kérdés
Ismerkedős időszak
2022. márc. 1. 12:23
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Hívott az ötödikre is én meg rákérdeztem, hogy mégis mit akar. De egyenes választ nem kapok. Csók volt egyedül.
2022. márc. 1. 12:44
 12/53 anonim ***** válasza:
22%
Az nem jelent semmit!!! Akkor már kéne tudni ocsisajt!!! Nem véletlen volt 4.randi nem? Hú baszki... Neked nem való kapcsolat már bocs se csaj!!! Toketlen
2022. márc. 1. 12:44
 13/53 anonim ***** válasza:
97%

Mióta ismered? Hány randin vagytok túl? Mennyire ismeritek egymást?

Gyakorlatilag semmit se írsz. Nagyon nem mindegy, hogy pár hét után követelőzöl, vagy pár éve randizgattok.

Te mit érzel? Megismerted annyira, hogy vele tervezd az életed hosszú távon? Mit nyújt? Érzelmi biztonság, megbecsülés, odafigyelés, stb. Te mi alapján szeretnél tőle komoly kapcsolatot?

Vagy nem tőle, hanem akárkitől? Egyre több ilyen kérdés van, ahol a nőt nem érdekli az se, ha xar az egész kapcsolat, de akkor is legyen lánykérés meg esküvő.

2022. márc. 1. 12:45
 14/53 anonim ***** válasza:
75%
Mi akarsz, mit mondjon? Átmentél-e a vizsgán? Szerelmet vallani is a 4. randin azért túlzás lenne. Megkérni a kezed pedig pláne. Ilyenkor az a normális szerintem, ha bókol, de még nem terveztek, hanem ismerkedtek. Az más lenne, ha nagyon jól érzitek magatokat együtt már fél-egy éve és még mindig csak te tervezgetsz lelkesen ő meg hümmög.
2022. márc. 1. 12:47
 15/53 A kérdező kommentje:
Pár hónapos chat van mögöttünk. (kint lakott külföldön most jött haza ezért csak most tudtunk találkozni)
2022. márc. 1. 12:48
 16/53 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem akár hogy is nézzuk, negyedik randin már azért ki kelett fornia magát annyira a dolognak, hogy tudd mit akarsz tőle. Annyira már biztos megismerted! Vagy barátság extrákkal, vagy annyira már szimpatikus, meg kedveled, hogy akár több is lehet köztetek! 14#senki nem beszélt itt esküvőről stb... De ennyit azért illet volna mondani neki ha van eszed!!!!! Nem tudom mennyi lehetsz de azért a iq nem az erosseged ezek szerint!!!! Gyáva vagy, azt a konzekvenciat már sikerült le vonni!!!
2022. márc. 1. 12:50
 17/53 anonim ***** válasza:
75%

Képlékeny még. Valszeg van vkije. Nem döntött még. Valszeg massal versenyeztet.

Ilyesmiket gondolnék

Aztán ha már elértem nála mindent, az egom miatt, utána gondolkodnék rajta kell e nekem.

2022. márc. 1. 12:54
 18/53 anonim ***** válasza:
94%

És nem beszéltetek a pár hónapos chatalés alatt arról, ki mit szeretne egy párkapcsolattól vagy az élettől? Ha igen, mi változott volna? Szeretnéd, hogy élőben is elmondja ugyanazokat? Vagy izgulsz, hogy nem volt meg a kémia, mert nem tűnik elég lelkesnek?

Mit mondtál konkrétan, amikor rákérdeztél "hányadán álltok"?

2022. márc. 1. 12:54
 19/53 A kérdező kommentje:

13. Azért ez így kicsit sok. Honnét tudnám eldönteni, hogy hosszútávon terveznék-e vele? Az akkor derül ki, ha nekikezdünk egy kapcaolatnak.

Erre vagyok kíváncsi, hogy komolyan érdeklem, vagy csak ágybabújásról van szó.

Szerintem ezt már illene tudni. Vagy sokat várok?

2022. márc. 1. 12:56
 20/53 anonim ***** válasza:
80%
4 randi után döntsd el hogy mit szeretnél, de aztán ha rosszul döntesz és ki írsz ide egy kérdést akkor meg kapod az ívet, hogy te választottad…..:)
2022. márc. 1. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!