Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelzővel illetnétek azt a férfit akire ha rákérdezel hányadán álltok csak kitér?

Megfontolt!
Most nézd két opció van, vagy azt mondja, köztünk semmi sincsen vagy azt, hogy próbáljuk meg együtt. Ennyi, több opció nincsen, akármelyiket is mondja, az egy elhatározás, amire lehet később ráfaragtok, ez az átmeneti "Schrödinger macskája" állapot még mindenre lehetőség.

Ha nem tudja, mit akar, akkor mondja meg azt. Élvezni egy, a másik szemében épülő kapcsolatot anélkül, hogy vállalnád, hogy mi az, amit élvezel, patkány viselkedés.
Mondjuk én automatikusan ki szoktam kukázni az ilyen labilis, töketlen majmokat, tudom én a kussolásukból is, hogy a nem az nem.

1#3# miért lett így lepontozva? Pont, hogy nekik van teljesen igazuk!!!!!
És még az 5#is azt írja amit ők!!!
Bocs, de nekik kell igazat adnom!!! Egy alja, patkány férfi... Fogadni merek b@stni tud, de kommunikálni nem ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!