Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelzővel illetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelzővel illetnétek azt a férfit akire ha rákérdezel hányadán álltok csak kitér?

Figyelt kérdés
Ismerkedős időszak
2022. márc. 1. 12:23
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó:

Még ha naponta is volt ez a 4 randi, akkor is megelőzte egy több hónapos netes ismerkedés. Ennyi idő alatt el kellett volna tudni döntenie, hogy akar-e komolyat a kérdezőtől.

Persze logikátlan az egész, hiszen akarnia kellene komolyat, hisz 5 randira elhívta.

Ennek ellenére nem tudja :D

2022. márc. 1. 13:36
 32/53 anonim ***** válasza:
94%
Mi lenne, ha te megmondanád neki, hogy mit akarsz, ő meg vagy elfogadja, vagy nem. Miért kell mindig azt játszani, hogy ezek csak a férfin múlnak? Vedd az irányítást a kezedbe.
2022. márc. 1. 13:37
 33/53 A kérdező kommentje:
Nagyon elmentek itt a válaszok. Feltettem egy kérdést és minden másra valaszoltok csak arra nem.
2022. márc. 1. 13:40
 34/53 A kérdező kommentje:
Tegyük a kérdéshez hozzá, hogy több hónapja ismerkedünk.
2022. márc. 1. 13:40
 35/53 anonim ***** válasza:
94%
A 4 randi mennyi idő alatt történt meg?
2022. márc. 1. 13:42
 36/53 anonim ***** válasza:
45%

#31 és ha nem volt netes ismerkedés? Miért alap amitől itt nem lehet eltérni? Nekem sose volt. A négy randi két hét alatt az azt jelenti hogy két hete ismertem meg valahol.

(De egyébként azt sem értem, hogy az is miért törvényszerű hogy hónapokig ismerkedjen az ember valakivel találkozás előtt.)

És azt sem értem miért nem elfogadható a véleményem annak fényében hogy most már tudjátok hogy nekem a néhány randi az kéthetes ismeretséget jelent, hogy 2 hete ismertem meg valahol, ami után még ne követelőzzön senki, egyik fél se, hogy mit akarsz tőlem?

2022. márc. 1. 13:42
 37/53 anonim ***** válasza:
91%

Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?

Általában a tapasztalatlanabb, fiatal korosztályban szokott hasonló előfordulni. Ha mondjuk valaki 40 év felett csinálja ezt, az már gáz.

2022. márc. 1. 13:43
 38/53 anonim ***** válasza:
4%

Tisztázzuk 4.randi után se tudta a tag, hogy mit mondjon igaz?

Ez gáz úgy ahogy van, ha van előtte x idő beszélgetés ha nincs!!!!

Nem véletlen találkozol valakivel 4x (nem 1xvagy2x)ott azért már kelett valamit legalább éreznie feléd vagy gondolnia.

1 gyáva, b@szni tudó de egy toketlen aljas féreg akiben gerinc nincs, és melletted hidd el ugyan ezt játszotta másik (ha nem több) csajjal. Erről a fazonrol ennyit, ennyit is ér!!! Sok okos, pontozzatok le!!!!

2022. márc. 1. 13:46
 39/53 A kérdező kommentje:
Kéthetente találkoztunk, ezt megelőzte egy 5 hónapos online chat.
2022. márc. 1. 13:51
 40/53 anonim ***** válasza:
49%
38 vagyok... Akkor az úgy hülye ahogy van... Hagyd, lesz olyan aki csípőből tudni fogja mit akar hidd el!!! Ilyen kell neked tényleg? Ne hiszem!
2022. márc. 1. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!