Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelzővel illetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelzővel illetnétek azt a férfit akire ha rákérdezel hányadán álltok csak kitér?

Figyelt kérdés
Ismerkedős időszak
2022. márc. 1. 12:23
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
96%
Szóval te sem tudod, de elvárod, hogy ő tudja.
2022. márc. 1. 12:59
 22/53 A kérdező kommentje:
21.Az meg totál hülye és nem értem a kommentjét.
2022. márc. 1. 13:03
 23/53 anonim ***** válasza:
42%

Az a nem komplett mindenekelőtt, aki 4 randi után ilyennel támad. Még oda is írtad hogy ismerkedős időszak. Én nő vagyok, de ha nálam néhány találkozás után így követelőzne a pasi, mert még ahhoz is unintelligens hogy érezze hogy jól alakulunk-e avagy sem, én mondjuk nem megnémulnék és terelnék, hanem visszakérdeznék hogy miért kérdezi? De igazából lehet hogy már elvágná magát azonnal.

Négy randi után most márciusban pl. arra nem tudnék választ ill. ígéretet adni hogy elmennék-e vele nyaralni. Hát honnan tudjam hogy alakul ez még...

2022. márc. 1. 13:10
 24/53 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó: Nem is nyaralni hívna.

Vegyük úgy ezt a 4 randit, hogy heti 1 volt. (De a kérdező majd megmondja). Ez egy teljes hónap, úgy hogy előtte még 2 hónapot neten beszélgettek.

Ez 3 hónap. 3 hónap alatt nem tudja eldönteni, hogy mit szeretne egyáltalán?

3 hónapnyi ismerkedés után már kapcsolatok alakulnak ki, nem ott járunk, hogy egy felnőtt ember még azt sem tudja, hogy mit akar egyáltalán :D

2022. márc. 1. 13:14
 25/53 anonim ***** válasza:
81%
Ez a kitérősdi akkora redflag, amilyet még Kína sem baszott. Aki már az ismerkedés során nem bír egyenesen kommunikálni (akkor is, ha még nem biztos a folytatásban), attól mit várunk egy kapcsolatban? Meg kell hagyni ezeket az embereket még egy kicsit szinglinek, hadd nőjenek fel a feladatra.
2022. márc. 1. 13:15
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
#24 nem számoltam bele online ismerkedést :) Nekem pl soha nem volt ilyen, nemhogy hónapokig levelezzek csak valakivel. A négy randit se heti eggyel számoltam. Szóval én olyan kb 2 hetes ismeretségből indultam ki, magamból :) De a tied is egy nézőpont. Mondjuk nem ír a kérdező semmi értelmeset meg a csepegtetéseiben se :D
2022. márc. 1. 13:17
 27/53 anonim ***** válasza:
23%

25 teljesen igazat adok neki!!!! Ugyan ezt mondtam én is és más is!!!

23# nem csodálkozom, hogy nem állnak utánad sorban a pasik mert ilyen stílussal, me talitassal amivel rendelkezel nagy ívben inkább el kerülnek téged... Én biztos.

2022. márc. 1. 13:19
 28/53 anonim ***** válasza:
32%
27eske incifinci és a kristálygömbje 😁 Áruld már el mit látsz még benne 🤣
2022. márc. 1. 13:22
 29/53 anonim ***** válasza:
3%

28

Ezzel a stílussal nem sokáig leszel 80% fölött... Mellesleg nőként egyetértek vele, aki így viselkedik, verje ki a faszát és ne randizzon.

2022. márc. 1. 13:28
 30/53 anonim ***** válasza:
95%

Kedves 2 és fél és négypipás, sikerült már azóta esetleg elolvasni azt is hogy mi alapján írtam azt a számotokra oly felháborító 23-asomat? Az alapján hogy nálam a négy randi egy nagyjából kéthetes ismeretséget jelent, amikor se én nem szegezek neki a pasinak semmi ilyesmit, se tőle nem venném jó néven.

Nem hinném hogy mindenkinél alap az, hogy a 4 randinál tartó ismerkedés az valójában kb 5 hónapos " kapcsolat", mert 4 hónapig leveleztünk, azóta meg heti 1x találkoztunk...

2022. márc. 1. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!