Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatokban élők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatokban élők híznak, az egyedülállók meg nem? Miért van ez?

Figyelt kérdés

2022. febr. 25. 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Ez nincs így. Én például egyedülállóként is hízok.
2022. febr. 25. 20:04
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
Ott a fekely jatszik.
2022. febr. 25. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
#1 +1
2022. febr. 25. 20:23
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a hulye osszehasonlitast...
2022. febr. 25. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem feltétlenül van így. Persze előfordulhat, hogy van aki párkapcsolatban elkényelmesedik és már nem figyel oda magára úgy, de más meg utána is megteszi. Van aki meg egyedülállóként sem.

Én amúgy 1,5 kg-t híztam az 5 év alatt, mióta együtt vagyunk és ez is a covid miatt kialakult mozgásszegényebb életmódomnak köszönhető, semmi köze ahhoz, hogy nem vagyok szingli. Mondjuk így is 54 kg vagyok, ami még egyáltalán nem vészes.

2022. febr. 25. 20:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs így, ez csak általánosítás. Én, amit "híztam" a kapcsolatban, az izmosodás. 52 kg vagyok. Párom fogyott, mióta együtt vagyunk, mert elkezdett jobban étkezni. Ő engem motivált a sportra, én meg őt a zöldségek evésére, és a kevesebb cukor bevitelre.
2022. febr. 25. 22:00
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Sportos partnert kell választani. Ő garantáltan meg fog edzeni.😄
2022. febr. 26. 08:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Létező jelenség. Először a randik miatt: étterem, cukrászda, bár, ahova egyedül vagy barátokkal sokkal ritkábban mész. Meg a rózsaszín köd időszakában sokan túl boldogok és felszabadultak ahhoz, hogy az alakjukon parázzanak. Szingliként az ember szigorúbb magával, kivéve ha már elengedte a párkeresés témát.
2022. szept. 25. 18:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos kor után amikor lelassul az anyag csere es sokat tespednek akkor tortenik ez meg .
2022. szept. 26. 08:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő, ha két egészséges életmódban hívő ember jön össze, azok erősítik egymást, míg két egészségre nagy ívben tevő ember is.
2022. okt. 25. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!