Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hebefília és az efebofília azoknál alkul ki, akiknek kimaradtak tini korban a párkapcsolatok?
És mi van azokkal a 30 éves nőkkel, akik olyan 22-nek néznek ki?
Egy efebofilnek az már idős?
Nem kötekedésből, csak kérdezem.
Ez durva, hogy vannak 30-40 éves pasik, akik kifejezetten 14-15 évesekre vadásznak, és nem is elég nekik, ha egy nő fiatalos.
30+ éves koromig, csak a gyönyörű, művelt, diplomás, érett, nagybetűs NŐK vonzottak.
Ma már 14.-től 25...26-ig. Pokolian ritka, hogy 30+ -os nő megmozgasson.
Balett, opera, antik tárgyak, minőségi italok és ételek, szivarok, öltönyök,...ezekhez be kell érni, fel kell női, és ki kell fejlődni.
Elegem van a sok elvált, magának meg a 2-3 kölykének szponzort kereső, femináci, hitelben fuldokló, lelakott nőből.
Aki 12 évesekhez vonzódik felnőttként, az beteg. Legyen akár 18 is. Ebben a korban még baromi sokat számít akár 2 év korkülönbség is, nemhogy egy 18 éves rámenjen egy 12 évesre.
Ennyit a 12 és hasonló korú lányokról. A másik téma, a 18 évesek.
Én 27 évesen, több munkahellyel a hátam mögött, második albiba költözve éppen: Mihez kezdtem volna egy 18 éves kislánnyal?
Akinek nem beteg a lelke, korban és élettapasztalatban passzoló társat keres. Ez aizé, kislányokhoz vonzódás pedig beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!