Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg itt egyesek, hogy az efebofília NEM egyenlő a pedofíliával?
Az előbbi a 14-16 évesek iránt érzett vonzalmat jelenti, míg a pedofil a gyerekeket "szereti".
14 év felett legális a szex, nem értem, hogy miért viselkedik mégis mindenki úgy ezen az oldalon, hogy a 14 és 16 közötti lányokhoz vonzódni valami fertelmes bűnt. Komolyan, már némelyik 13 éves is kész nőnek néz ki!
Provokatív kérdés, de válaszolok.
Ha a gyilkosságot nem büntetnék, attól szerinted erkölcsileg elfogadhatóvá válna? Nem.
Attól, hogy nem büntetendő az, hogy egy felnőtt érett ember fiatalkorúakkal szexeljen... még erkölcsileg elítélhető.
Az emberek szeretnek dobálózni a pedo-szóval.
Pedig nem attól leszel az, hogy egy 12-3-4 éves csaj tetszik, vagy épp majdnem megdugtad, amikor kiderült, hogy mennyi idős.
VAn már olyan, akinek 12 évesen hatalmas mellei, nőies arca és magassága van.
A pedo az, ki kifejletlen testű gyereknek is látszó gyerekekre izgul fel.
Pl akin ránézésre is levágod, hogy az csak 10-12 éves.
Én nem keverem a pedofíliával, ettől még nem vagyok köteles elfogadni. A homoszexualitást ne keverjük ide, mert az egy teljesen más dolog. Attól, hogy legális szexuális kapcsolatot létesíteni egy 14 évessel, attól az még gyerek marad.
Tőlem eldöntheted, hogy kivel szexelsz. Ha te a 14 évesekre vágysz, hát csináld (persze, csak ha találsz hozzá lányt, aki akar magának egy 15 évvel idősebb partnert). Ettől én még ehhez nem vagyok akarok és nem is fogok asszisztálni semmilyen szinten.
"A homoszexualitást ne keverjük ide, mert az egy teljesen más dolog."
Abban más, hogy nagyobb a lobbierő mögötte, és a sok egyszerű ember megtanulta a médiából, hogy a homoszexualitást rossznak/erkölcstelennek tartani visszamaradott, bigott dolog. Ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!