Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30+-osok mit találnak vonzónak egy tini lányban? Miért vannak ennyire rászállva erre, hogy a fiatal lányok milyen szépek és miért írogatnak nekik?
Ebből van a sok zaklatás ügy, mert a pasik nem bírnak magukkal.
Tisztelet a kivételnek!
én még 30 alatti vagyok, de gondolom az tetszik sokaknak bennük, hogy testileg sokan érettek, szexik, viszont fejben butácska elég sok
sok ilyen buta lányka el is csábul, akár a pasi kora miatt, akár mert végre "valaki törődik vele"
Azért mert egy érzelmileg alulfejlett, gyerekes gondolkodású kisfiú vagyok akit a velem egykorú nők kinevetnek, ezért örülök hogy a tinilányok kíváncsiak rám
Egy 30as aki tinilányokra nyomul
Én nő vagyok. De pl.én azért bukok a fiatabb pasikra mert szeretik a szexet nem kell hogy megfeleljek nekik csak szex és kielégülés semmi más. Az sem érdekel ha vagánykodik a többieknek hogy egy milfet dug.
Szeretek nekik újat mutatni tanítgatni. Szeretem a szexet és a velem egykorú férfiak már nem mind bír ennyit.
Ugyan nem vagyok még 30, de a húszas éveim elején jobban beindítottak a 30-40-50 éves nők, mert izgalmasabb volt a korkülönbség miatt valahogy…
Nekem így fejlődött a szexuális-pszichém.
Most meg ahogy egyre közeledek a harminchoz, egyre izgalmasabbnak találom a 18-25 éves korosztályt.
Külsőre meg legtöbbször a 18 éves csajok a legszebbek és Ők is csak nagyon rövid ideig maradnak olyan vonzóak…
Többször tapasztaltam, hogy 20-22 éves csajok úgy öregedtek 18 éves önmagukhoz képest, hogy már 10/10 helyett csak 10/7 pontosak lettek.
Igazságtalan, de ez az igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!