Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30+-osok mit találnak vonzónak egy tini lányban? Miért vannak ennyire rászállva erre, hogy a fiatal lányok milyen szépek és miért írogatnak nekik?
Ebből van a sok zaklatás ügy, mert a pasik nem bírnak magukkal.
Tisztelet a kivételnek!
#13.
Szerintem ez nem igaz…
Nekem mostanában jobban tetszenek a fiatal lányok, jobban feláll rájuk.
De érzelmileg nem manipulálok senkit…
Aki fiatal csajként könnyen manipulálható és butácska, az rendszerint felnőtt, akár középkorú nőként is az marad.
Van egy szűk réteg, akit a tapasztalatok megváltoztatnak, vagy akár pont egy pasi, aki rendesen bánik vele és egyenrangú partnerként kezeli…
De összességében szerintem ha egy nő az ilyen pasikra “immunis”, akkor nagy arra az esély, hogy fiatal, hamvas szexbombaként is az volt és ezek a lányok is SIMÁN lehetnek intelligensnek.
Mert friss, fiatal, ropogós "husi". A 30-as pasik több okból írogatnak a fiatal csajoknak:
- írnak azok mindenkinek IS, tucatszám floodolva naponta a leveleket, üziket boldog-boldogtalannak;
- a velük egy korú nőkkel nem mernek kezdeni, azt hiszik hogy a fiatalabbakkal majd könnyebb dolguk lesz;
- megrekedtek fejben a 16 évesek szintjén;
- ízlés.
17. Ez a férfiakra is igaz. Tisztelet a kivételnek. A legtöbb pasi ilyenkor már jó ha heti kétheti egyet teljesít.
Nekem minden nap kellene mégsem kaptam semmit már lassan 3hete. 30fölött vagyunk.
Ezért keresek ált.fiatalabb szeretőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!