Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan pasitok, aki efebofil volt, vagy járnátnok ilyen fiúval, ha megtudnátok ezt róla?
Figyelt kérdés
Efebofil, akinek bejönnek a formásabb 10-14 éves csajok is, de főleg a tini, fiatal csajokra bukik.2013. máj. 16. 23:02
2/25 anonim válasza:
Egy új fogalom! Én pedofilnak ismerem, de lehet, hogy valami másról van szó?
4/25 A kérdező kommentje:
A pedofil az csecsemőkre bukik meg 5 évesekre, ez más. Nem csinál velük semmit, de tetszenek neki, néha megnézi őket, bár nem feltűnően.
2013. máj. 16. 23:06
5/25 A kérdező kommentje:
Egyik haveromról van szó, ha lehet normális válaszokat!
2013. máj. 16. 23:06
6/25 anonim válasza:
Milyen szavakat tanul az ember a GYK-n... :)
7/25 anonim válasza:
ezt találtam:
0-5 év: infantofília
5-10 év: pedofília
11-14: hebefília
15-19: efebofília
az a beteg, aki betegségnek tartja, hogy egy - mondjuk - 18 éves csaj tetszik valakinek
idősebb vagyok, nem lépnék kapcsolatba vele, de hadd ne kelljen már megköpködnöm, hogy milyen ronda és nem nő, hanem gyerek ... ilyen hülyeséget
8/25 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. Eddig még nem is tudtam, hogy léteznek ezek a kategóriák. Én egy-két kategóriában magamra ismertem.
9/25 anonim válasza:
A franc kivan az ilyen beteg emberekkel, pedo mind, nem fogom azzal megtisztelni, hogy a helyes defektjén szólítom.
10/25 Shai-Hulud válasza:
A franc kivan veled is, dilis vagy, nem foglak azzal megtisztelni, hogy a helyes defekteden szólítlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!