Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az hogy a párjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy a párjam "lerövidítve""fiatalítva"nezik a kapcsolatunk hosszát?

Figyelt kérdés

Pl én ha valakivel együtt vagyok pl 11,5 hónapja, azt úgy szoktam írni/mondani hogy már egy éve együtt, úgy érzem ezzel erősítem is azt, illetve nyomatékosítom hogy hosszu távu normális a kapcsolatunk.

Az exem meg a haverjainak: "11 hónapja vagyunk együtt" (inkabb kerekít lefelé)

Új barátom van. 4 hónaposak vagyunk most. Erre közli, hogy ő azt hitte még 3.(aztán belegondolt mikor jottunk ossze

Mivel nem értettem, ő elkezdett azzal érvelni, hogy neki repül ezek szerint az idő. Hogy észre sem veszi.es az jót jelent.

De egyébként miert "fiatalítják"inkább akapcsolatot velem, mintha még csak nagyon friss kezdeti lenne és nem komoly érettebb hosszabb?

2022. febr. 22. 11:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
"11,5 hónap" szerintem még igencsak nem hosszú kapcsolat. Épp hogy csak az ismerkedés kb. határköve, ahonnan vagy lesz tovább vagy nem.
2022. febr. 22. 12:06
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha csak ennyi a baj, akkor ne lovald bele magad szerintem. Inkább azt nézd, hogy veled hogy bánik, figyel-e rád, fontos vagy-e neki.
2022. febr. 22. 12:07
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, szerintem nincs jelentősége. Én is inkább 3 hónapot mondok most, 30-án lennénk 4 hónaposak, ha lenne februárban ilyen nap :) Augusztusban van a szülinapom és júniusban már felfelé kerekítem a koromat, de sokan vannak, akik a szülinapjuk előtti napon is még az aktuális korukat mondják.
2022. febr. 22. 12:08
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
😂😂😂😂
2022. febr. 22. 12:08
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

3 - "az aktuális korukat mondják"

Az a biztos, ami már megvolt.

2022. febr. 22. 12:15
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
"Vihar a biliben" rovatunk 64. fejezetét olvastuk.
2022. febr. 22. 12:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs probléma, akkor csinálsz magadnak? :D
2022. febr. 22. 12:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét múlva leszek 30. Ha megkérdezik hány éves vagyok, akkor azt mondom hogy 29. Mert 29 éves vagyok.
2022. febr. 22. 13:09
 9/21 A kérdező kommentje:

Sak mert az exem aki fiatalitotta" a kapcsolatunkat azaz nem akarta komolyabb színben feltűntetni már exem

A mostani is fiatalitja..

2022. febr. 22. 13:20
 10/21 anonim ***** válasza:
94%
A kérdésed és kommented alapján szerintem tök érthető miért nem vesz senki komolyan :D
2022. febr. 22. 13:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!