Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy a párjam "lerövidítve""fiatalítva"nezik a kapcsolatunk hosszát?
Pl én ha valakivel együtt vagyok pl 11,5 hónapja, azt úgy szoktam írni/mondani hogy már egy éve együtt, úgy érzem ezzel erősítem is azt, illetve nyomatékosítom hogy hosszu távu normális a kapcsolatunk.
Az exem meg a haverjainak: "11 hónapja vagyunk együtt" (inkabb kerekít lefelé)
Új barátom van. 4 hónaposak vagyunk most. Erre közli, hogy ő azt hitte még 3.(aztán belegondolt mikor jottunk ossze
Mivel nem értettem, ő elkezdett azzal érvelni, hogy neki repül ezek szerint az idő. Hogy észre sem veszi.es az jót jelent.
De egyébként miert "fiatalítják"inkább akapcsolatot velem, mintha még csak nagyon friss kezdeti lenne és nem komoly érettebb hosszabb?

3 - "az aktuális korukat mondják"
Az a biztos, ami már megvolt.

Sak mert az exem aki fiatalitotta" a kapcsolatunkat azaz nem akarta komolyabb színben feltűntetni már exem
A mostani is fiatalitja..

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!