Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg miért van :D?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy csak ázsiaiaknak tetszem meg?
A kínaiakat/vietnamiakat stb. még meg is értem, mert nekem is inkább ők tetszenek mint az európaiak, de mondjuk az arabokat stb. már nem értem, hogy miért.
Tényleg most hogy így belegondoltam, egy magyarnak sem tetszettem komolyabban (szóval azon kívül, hogy megnézett az utcán). De miért van ez így?XD
2010. szept. 11. 16:38
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nézek ki ázsiainak ha erre gondolsz.:D
Barna haj/szem de az sok mindenki másnak is van.
2010. szept. 11. 16:53
4/5 A kérdező kommentje:
europidXD persze ki tudja, a magyaroknak voltak ázsiai őseik nem igaz?
2010. szept. 11. 17:29
5/5 anonim válasza:
egy csomó arab bejelölget engem is facebookon stb... meg irogatnak -.-" kínaival meg nem beszéltem vagy talán egyszer... mivel ott mindenki barna hajú szemű, gondolom itt a titok... és nekik az európai az egzotikus..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!