Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy házasságból kilépni, ha ilyen szituban vagy?
Betelt a pohár, nem bírom tovább. Én vagyok a nő. Egyedül akarom élni az életem, de ketten is nehezen élünk meg.
Hogyan lehet a mai világban egyedül, egy fizetésből okosan albérletet kívánni és megélni.
Hasonló sorsú nők válaszát várom, akik meglépték ezt.
400 ezret keresek, csak egy albérlet 200+ rezsi. Hogyan? 😥
Olcsóbb lakásbérlés, vagy lakótársak vállalása. Minimalizálni a kiadásokat, mellékállást vállalni.
Kb. ennyi tehetsz.
Most hol éltek? Albi most is, vagy van saját ingatlan, akár hitellel?
Amúgy egyedül albiban ilyen fizuval kb csak nyomorogni lehet. Külföldön nem gondolkoztál? Akár csak egy pár évre kimenni.
De gondololkodtam külföldben is, de kb 2000 euróból ahogy néztem a lakhatàs 1000 euró. És akkor hol van még az étel, ruha, kutyakaja+ esetleg autó szerviz, állatorvos.
Saját házunk van, némi hitellel csak. Már nem sok van rajta. Engem nem érdekel a ház, tőlem tartsa meg, egy nyugodt életet akarok, semmi mást.
Akkor maradsz a se.ggeden, és megtarthatod a kutyád is.
Minden öltetre van kifogásod. Pedig mást nem tudsz tenni, csak amit itt is javasoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!