Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy házasságból kilépni, ha ilyen szituban vagy?
Betelt a pohár, nem bírom tovább. Én vagyok a nő. Egyedül akarom élni az életem, de ketten is nehezen élünk meg.
Hogyan lehet a mai világban egyedül, egy fizetésből okosan albérletet kívánni és megélni.
Hasonló sorsú nők válaszát várom, akik meglépték ezt.
400 ezret keresek, csak egy albérlet 200+ rezsi. Hogyan? 😥
Ha van egy kozos ingatlanotok, amin raadasul keves hitel van, jo nagy marha vagy ha otthagyod neki csak hogy nyugodtan elj.
Valjatok el, vagyont osszatok meg es maris lesz egy fel lakas ara a zsebedben.
Aztan keresel egy olcso lakast, egy olyat aminek a korabbi ingatlanotoknal kisebb az ertekey igy a fele penzed majdnem eleg lesz ra. A maradekra felveszel lakashitelt es 200k alberlet helyett fizetsz 100k hitelt. Es problem solved.
Aki azt írta, hogy magam helyett a kutyát választom. Nem, ő családtag,eleg szomorú, hogy sokan nem így vélekedtek
. Nem a kifogást keres, a megoldást, csupán előre minden lehetőségre gondolok, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!