Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy házasságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy házasságból kilépni, ha ilyen szituban vagy?

Figyelt kérdés

Betelt a pohár, nem bírom tovább. Én vagyok a nő. Egyedül akarom élni az életem, de ketten is nehezen élünk meg.

Hogyan lehet a mai világban egyedül, egy fizetésből okosan albérletet kívánni és megélni.

Hasonló sorsú nők válaszát várom, akik meglépték ezt.

400 ezret keresek, csak egy albérlet 200+ rezsi. Hogyan? 😥

nov. 17. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Merre élsz? Én kutyás lakótársat keresek (nekem is van).
nov. 17. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
9-essel értek egyet. Ha lépni akarsz, ott vannak az opciók, lehet választani. Nyafogni bárki tud.
nov. 17. 20:14
 13/20 anonim ***** válasza:
400ból simán kijössz még a kutyáddal is. Csak azzal számolj hogy magadra nem fog maradni.
nov. 18. 01:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kutya?
nov. 18. 07:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Azért az durva hogy a kutya fontosabb mint a saját életed, boldogulásod .. mert mivel igazán magadra se lenne pénzed nemhogy kutyát tartani, ami abban a helyzetben mèg nehezíti is a dolgokat
nov. 18. 08:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy kozos ingatlanotok, amin raadasul keves hitel van, jo nagy marha vagy ha otthagyod neki csak hogy nyugodtan elj.

Valjatok el, vagyont osszatok meg es maris lesz egy fel lakas ara a zsebedben.

Aztan keresel egy olcso lakast, egy olyat aminek a korabbi ingatlanotoknal kisebb az ertekey igy a fele penzed majdnem eleg lesz ra. A maradekra felveszel lakashitelt es 200k alberlet helyett fizetsz 100k hitelt. Es problem solved.

nov. 18. 08:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Vagy veszel egy szobaval nagyobbat es tulajdonoskent te keresel magad melle egy szobaberlot es fizeted abbol a hitelt.
nov. 18. 08:39
 18/20 anonim ***** válasza:
A kutya csak kifogás. A mi emeletünkön két kutyás albérlő is van. Nyilván az önsajnáltatás könnyebb mint lépéseket tenni.
nov. 18. 08:39
 19/20 A kérdező kommentje:

Aki azt írta, hogy magam helyett a kutyát választom. Nem, ő családtag,eleg szomorú, hogy sokan nem így vélekedtek

. Nem a kifogást keres, a megoldást, csupán előre minden lehetőségre gondolok, ennyi.

nov. 26. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Tökéletes opció nem lesz. Minden változás valamennyi kockázattal is jár, és valószínűleg első körben a mostani életedhez képest lemondással is. De aki lépni akar, az megteszi, nem pedig a kifogásokat keresi.
nov. 26. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.