Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van tényleg a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van tényleg a baj?

Figyelt kérdés
Sose szerettem mikor kerdore vonnak pl már az ki csapja nálam a biztosítékot ha nem rögtön vagy azonnal reagálok egy üzenetre!! Dolgozom vagy épp valami papírt intézek. Lényeg a lényeg, ősze jöttek ismét a dolgok, a kuzyaim is le betegedtek feje tetején áll az üzlet. A srác nekem ilyet be szól, hogy azért vannak a problémák, hogy meg oldja az ember. Na naki fix munka ideje van és fizetése. Nekem ott van 5 'alkalmazott' akikkel együtt dolgozok és a covidot próbáljuk meg mindig athidalni. A kuzyaim mint említettem ősze szedték valamit... Rohangalok, dolgozok, nem érem utol magam. Nem tízen éves vagyok mellesleg most ne vonjon kerdore, hogy miért nem eagalok hirtelen stb. Meg ki csinálta azt a képet mert miért találkozok ezzel azzal a azzal vele még nem. Mert dolgom van velük!!! Nem tudom lehet velem van a gond de nekem ez nagyon gyerekes viselkedés mellesleg ez az állandó kerdore vonás mikor nem is a pasid... N31
2022. febr. 18. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Veled annyi a baj, hogy foglalkozol ezzel. Nem is a pasid, akkor még csak magyarázattal sem tartozol.
2022. febr. 18. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Általában az álló vízben levő emberek soha nem értik a pörgősebb életűeket es gyakorta beszolnak nekik.

Hu en is mennyit megkapom de meg a saját anyámtol is hogy ne verjem már magam arra mintha en olyan fontos ember lennék a cégnél hogy nincs időm, meg le kell tennem a telefont, es milyen gyakran lenéznek hogy pl gyereked sincs ne játszd magad h annyi dolgod van, másoknak mintha komolyan fájna az ha te n3m akarsz 1 oran át a semmirol csevegni telefonon, meg masok azt hiszik hogy kiskirálylanynak hiszed magad es beképzelt kis köcsog vagy hogy te nem érsz rá.

Leginkabb az olyan emberekkel vagyok sinen vagy egyritmusban akik azintén pörögnek, veluk még a találkozok lemondásábol sincs soha baj, mert UGYANUGY náluk is kozbejohet barmikor bármi, ugyanugy pörgés van.

2022. febr. 18. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok folyt Mellesleg anyának meg cégei vannak, es szabályosan beszol nekem ha en azt mondom pl ma nem tudok átmenni csqk holnap ha neki jo.

Erre beszol hogy ne én adjak már neki időpontokat(mintha vmi nagyfej orvos lennék vagy ilyesmi), hanem majd ő mondja meg.

Kiakasztó milyen emberek vannak. Es ferfiak detto.

2022. febr. 18. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Ezt egyébként normális hangnemben le is lehet kommunikálni
2022. febr. 18. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ilyenek nem fogják fel huszadjára sem
2022. febr. 18. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok, mint te. A telefon/interneten kívül is van élet. A társadalmi nyomás hiteti el mindenkivel, hogy mindig mindenhol online-nak kell lenni... Én nem állok be a sorba. Ha tetszik, ha nem, ez van!
2022. febr. 18. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:

1#teljesen igazad van!!!!

6# igen, nem lógok én se nagyon semmilyen platformon mivel van épp elég gondom, dolgom se időm sincs az utóbbi időben pláne. És soknak ez a furcsa csak nem értem miért?!

2022. febr. 18. 12:11
 8/8 A kérdező kommentje:
4# neked mi a kifogayolni valod a hangnemmel? Itt valami probléma van!
2022. febr. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!