Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ilyen ostoba a parom? Ugyanugy becézi az online szexpartneret mint engem?
ALAP, hogy MINDEN csajt ugyanúgy becézünk.
Így nem keveredünk bele a nevekbe.
Lehet rólad van szó!
Akkor most ki az ostoba?
Exem meg minden not életemnek szivemnek hivott magában (ők nem hallották), ahogy engem is.
Mindog olyan jo erzessel tölt el, hogy már ex
Párom online szexpartnere 😂
Az ilyen hulladék nem a párom.
#9 Edricus, meg van egy olyan mém is hogy az öregúrnak azt mondja a fiatal pasi hogy ez milyen szép hogy 70 év után is életemnek szólítja a feleségét, mire az öreg: fiam, már vagy 30 éve elfelejtettem a nevét és nem merem megkérdezni.
Amúgy a kérdést nyilvánvalóan nem nő írta. Egy a sorban azok között amikben az incel ostoba, mindent eltűrő női karaktereket hoz. Szánalmas. Van sok eltaposható nő, de olyan egy se aki ilyen ostobán ilyeneket írna hogy a fickójának online szeretője van, és ez a világ legtermészetesebb dolga, csak az aggasztja hogy ugyanúgy hívja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!