Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptattok le egy keretlenul nyomulot, illetve honnan tudjatok, hogy tenyleg nyomul?
Ajandekok, keretlen tanacsok, irogat folyton, pedig a felere se reagalok, stb. Parkapcsolatban elek, amirol tud.
Nektek van / volt ilyen szemely? Mit lehet vele csinalni, azon kivul, hogy kerulom, ahogy lehet, de ugy latszik ez keves.
nem hogy a felere nem kell valaszolni, hanem semmire sem.
munkatarsad, elkerulhetetlen vele a talalkozas? eloben sem szabad vele tul kozvetlennek lenni, szoritkozz csak a minimalisra, abbol talan leesik neki, h nem vay ra vevo.
Ezt csinalom mar eleg regota, de legutobb felkeresett, hogy megkerdezze, miert vagyok merges ra. Regebben tobbet logtunk egyutt, de akkor meg nem viselkedett igy. Azota se keresem magamtol, ha megtalal neha akkor mindig nagyon elfoglaltnak probalok tunni, nem allok le vele csevegni, szunetre is igyekszem ugy kimenni, hogy ne tudjon rola, pedig arrol is irogat, hogy menjunk ki egyutt, amire altalaban annyit irok, hogy nem tudom, mikor megyek ki.
Ennel egyertelmubb nem tudom hogy legyek mar anelkul, hogy konkretan megmondanam, hogy hagyjon mar beken.
De ez hogy kezdődött? Konkrétan mi volt az első jel mikor elkezdődött?
Fiú, lány?
Milyen munkahelyen dolgozol? Milyen pozícióban? Ismered a hátterét az ismerősödnek?
Fura mód, én férfi vagyok, és ebben profi, de nincs okom rá, mert nincs senkim, csak csípőből jön.
Bunkó vagyok vele, flegmán beszélek vele, azaz a nővel. Ha 3× próbálkozik, akkor is, és rendszerint 4×-e már nem teper.
Az írogatásról le fog szokni, ha napokig nem reagálsz neki. Nálam legalábbis ez bevált. Illetve behoztam azt is időnként a beszélgetésbe, hogy olyan mintha csak a testvérem lenne, sose tudnék rá úgy nézni. Vagy épp buzdítottam rá, hogy ismerkedjen, randizzon - ha összejön valakivel akkor tuti le fog kopni.
Én értelek amúgy, gondolom munkahely, meg nem is akarsz kifejezetten bunkó lenni. Ha akarsz még esetleg ezekről beszélgetni, írj privit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!