Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg semmi nincs ebben?
Hogy évek óta csak “barátok” mindenkinek ezt mondják, és a nő lelki szemetesláda és tanácsokat ad a pasi párkapcsolatait illetően, egykorúak, 41 évesek.
A nőnek van egy élettársa, aki szívbeteg.
Megis mi nyernivalója van két felnőtt embernek, ha a kapcsolatból se bók se flört se szex nincs, amit állítanak, hogy így érdeklődjenek egymas iránt ?
Sajnos én hittem a legjobban a ferfi nő barátságban, de megtanultam, hogy ferfi minden cél nélkül nem írkál, ha nincs remény sem valamire.
"de megtanultam, hogy ferfi minden cél nélkül nem írkál, ha nincs remény sem valamire."
Megtanultad? Talán a világ összes pasijával jártál?
a nő lelki szemetesláda és tanácsokat ad a pasi párkapcsolatait illetően,
Ez gyanus, elegge elbagatelizalja a dolgot illetve ugy allitja be, hogy csak o nyer a kapcsolatban.
Amugy masztizas kozben tuti gondol ra, ha ugy van. Az egyik exem meselte, h "poenbol" mar minden noi ismerosere kiverte mar. A cegnel az 55 eves titkarnore es a 17 eves szomszed csajra is.
Ha a nő nem akarja akkor semmi nincs benne.
Nekem ia vannak olyan pasik akikkel éveket is elspanolok de azert tudom h egy csettintés lenne de soha nem kellenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!