Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reális, hogy egy szép, sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális, hogy egy szép, sportos, diplomás nőnek ne legyenek magas elvárásai?

Figyelt kérdés

- a párja nagyjából ugyanannyit keres, mint ő

- nincs kocsija a párjának, a nő 15+ éves kocsijával járnak

- nem kisportolt, kigyúrt a párja

- még introvertált is, nincs baráti köre, kapcsolati hálója

Mennyi realitása van ennek szerintetek?

2022. febr. 18. 10:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Illik rám a fenti jellemzés, a párommal az én lakásomban élünk, sportolok, többdiplomásként jól keresek.

De belsőre olyan elvárásaim vannak, amit nem sok ember szokott megugrani. Részben ezért is tanultam és dolgoztam magamon ennyit, hogy ne ezért kelljen válogatnom és hogy főnyeremény legyek annak, akit én választok.

Ne vicceljünk, a teljes hűség és transzparens viselkedés sem megy az emberek 80%-ának.

2022. febr. 18. 12:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Neked nyilván egy alsó kategóriás szakadt, kapafogú, 120 kilós, alkesz, igénytelen, munkanélküli Gizike sem jutott, azért okádod itt magadból a szennyet.
2022. febr. 23. 12:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!