Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reális, hogy egy szép, sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális, hogy egy szép, sportos, diplomás nőnek ne legyenek magas elvárásai?

Figyelt kérdés

- a párja nagyjából ugyanannyit keres, mint ő

- nincs kocsija a párjának, a nő 15+ éves kocsijával járnak

- nem kisportolt, kigyúrt a párja

- még introvertált is, nincs baráti köre, kapcsolati hálója

Mennyi realitása van ennek szerintetek?

2022. febr. 18. 10:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen reális. Elég sok nő van aki nem az incelek meséiből lépett elő.
2022. febr. 18. 10:20
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Mármint hogy a világon létezik-e ilyen nő? Igen, ha csak ennyi a kérdés, hogy létezik-e, akkor igen.

De egyrészt nyilván "darabra" kevés ilyen nő van, másrészt ők valószínűleg elég régóta foglaltak és a párjuk ha nem egy idióta, akkor nem is enged egy ilyen nőt kicsúszni az életéből.

2022. febr. 18. 10:21
 3/22 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen reális, itt vagyok én, mint élő példa.

A leírtak mindegyike igaz a páromra, mégis úgy érzem, hogy magas elvárásaim voltak. Mivel egy értelmes, humoros, jól kinéző férfi, akinek egyezik a világnézete az enyémmel, emellé hűséges és soha nem volt kérdéses, hogy el akar-e velem köteleződni, és még az is megadatott, hogy teljesen beleszerettem, tehát az eszem és a szívem szerint is jó választás.

2022. febr. 18. 10:22
 4/22 anonim ***** válasza:
15%
Ha már kihasználták páranakkor már egy ilyennek is örül, ha az nem dobja ki
2022. febr. 18. 10:24
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem unjátok még?
2022. febr. 18. 10:24
 6/22 A kérdező kommentje:
Jó, de legalább akkor ismernék be h max azért jönnek össze ilyennel mert a valóban jó palik undorító kapcarongy szintjére süllyesztették már őket párszor... Pont az ilyen 3aska félékre gondolok akik még magyarázni is akarják hogy milyen jó pasit választottak a legalsó polcról :DDDDDDDDD
2022. febr. 18. 10:30
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szereted, akkor nincs realitás. Egyébként meg jobb, ha hasonlók a felek, hosszútávon.
2022. febr. 18. 10:30
 8/22 anonim ***** válasza:
Én se keresek sokat, introvertáltabb is vagyok, de kb. igazak rám azok, amiket a 3-as írt a saját párjáról + én még izmosabb is vagyok sport miatt. Szép, sportos, diplomás párom van, illetve férfiban rám is nagyjából igaz ugyanez a 3 dolog.
2022. febr. 18. 10:31
 9/22 anonim ***** válasza:
81%

6 Nem a legalsó polcról választottam.

Ott a te fajtád van. :)

2022. febr. 18. 10:32
 10/22 anonim ***** válasza:
66%
Mert a jó pasik csak szemetek lehetnek😂 nyilván..
2022. febr. 18. 10:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!