Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reális, hogy egy szép, sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális, hogy egy szép, sportos, diplomás nőnek ne legyenek magas elvárásai?

Figyelt kérdés

- a párja nagyjából ugyanannyit keres, mint ő

- nincs kocsija a párjának, a nő 15+ éves kocsijával járnak

- nem kisportolt, kigyúrt a párja

- még introvertált is, nincs baráti köre, kapcsolati hálója

Mennyi realitása van ennek szerintetek?

2022. febr. 18. 10:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

9-esnek igaza van!!!!

:-)))))

2022. febr. 18. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy arról szó sem volt, hogy keveset keres, a kérdésben annyi szerepelt, hogy nagyjából ugyanannyit keres, mint a nő. Én igencsak jól keresek budapesti viszonylatban is, tehát a párom is. Mindkettőnknek van normális karriere, ő is tanult ember, szorgalmas, nyelveket beszél, stb.

Attól, hogy nem kigyúrt, még nem kövér, csontváz vagy puhány testű, csak arról szó sem esett, hogy ennek ellenére is egy jótestű férfi, aki még sportol is, csak épp nem veszi olyan komolyan, hogy folyton a konditeremben lógjon és grammra pontosan számolja a kajáját.

Az meg engem nem zavar, hogy introvertált a másik, én is az vagyok, szóval nem érdekel, mekkora baráti köre, kapcsolati hálója van, ha amúgy jól érzi magát és egészséges fejben.

Az, hogy nincs kocsija, végképp nem értem, miért kéne, hogy érdekeljen, baromira nem érdekelnek a kocsik, nekem pedig van egy jó állapotban lévő, régi autóm, ami pont jó, mivel a párom is és én is friss jogsisként használtuk/használjuk. Ha nem lenne kocsim, akkor már rég vehettünk volna egyet közösen is.

Nem kicsit korlátolt, aki ennyi info alapján azt hiszi, hogy ő egy "alsó polcról" származó férfi. :D

2022. febr. 18. 10:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ki kell ábrándítsalak véletlen se a jópasik a rosszfiúk, én is 'also polcrol' (hűha...) válogattam sokáig, és engem a full átlagos, valaki szemében rondácska pasijaim csaltak rommá meg kezeltek kapcaként mert azoknak nincs önbizalma és ha kellettek egy másik nőnek (akkor is ha nálam csúnyább volt) akkor egyből ugrottak... Én se hittem el de mióta jópasim van és tisztában van magával az nőre rá nem néz, mert ha minden ujjadra kapnál egyet akkor már uncsi lenne, meg jobban megbecsüli a normális nőket.

Egyébként nem tudhatod a kérdésben lévő pasi hátterét, lehet attól még vagyona hogy most annyit keres mint a nő, ha pl. Budapest belvárosában él akkor minek kocsi neki? Vagy lehet úgy megdugja a nőt hogy 10x elélvez 1 aktus alatt, igazából fogalmad se lehet milyen a csávó igazából. :P

2022. febr. 18. 10:46
 14/22 A kérdező kommentje:

Egy szép, diplomás, jó alakú nő bárkit megkaphat. Nőknél alap hogy a saját szintjüknél feljebb is választhatnak. Ugyan magyarázd már meg miért választanál egy introvertált tejbetök kis nyomorékot aki még anyagilag sem tud nyújtani semmit ha találhatnál olyan férfit aki a többszörösét keresi annak amit te keresel, csúcson van minden szempontból és még ha el is fogadja hogy karrierista nő vagy akkor képes lenne a kapcsolati hálóját használva a te értéked is növelni? Mennyire értelmes és hihető hogy inkább egy átlagjanival nyomorogsz, aki még egy normális férfi testet sem volt képes magának összehozni?

Ha igazat mondasz akkor bolond vagy, orvosilag őrült.

Vagy nem mondasz igazat.

Ki a franc enne több napos aszott krumplis tésztát ha közben folyamatosan elé tolnák a kedvenc ételeit, a világ legjobb szakácsai által elkészítve?

2022. febr. 18. 10:49
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon felszínesen látod a világot. Az embereknek nem “bárki” kell, hanem akivel megtalálják a közös hangot. Valószínűleg azért választotta őt, mert többet ér neki hogy mit érez valaki iránt, mint hogy milyen kockás a hasa.
2022. febr. 18. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
#15 de a kérdező egy provokáló elmekattos személy, neki magyarázhatod.
2022. febr. 18. 10:53
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

A kedvedért válaszolok újra meg újra, mert látom, nagyon nehéz a felfogásod. :)

"miért választanál egy introvertált tejbetök kis nyomorékot"

A párom nem "tejbetök kis nyomorék". Talpraesett, normális férfi. NEM ZAVAR, HOGY INTROVERTÁLT. Az nem egyenlő a szociális fóbiással, nem mentális zavar és még csak nem is rossz tulajdonság.

" anyagilag sem tud nyújtani semmit ha találhatnál olyan férfit aki a többszörösét keresi annak amit te keresel"

1. Még mindig jól keresek, és mivel a párom is kb. annyit keres mint én (kb. nettó 15-20 ezerrel többet), ketten keresünk jól, így minden oké az anyagiakkal. Ééééééérteeeed?

2. Nem igénylem, hogy a párom a többszörösét keresse a fizetésemnek.

" még ha el is fogadja hogy karrierista nő vagy akkor képes lenne a kapcsolati hálóját használva a te értéked is növelni?"

1. Mi az, hogy "elfogadja"? :D

2. Növelem szépen a saját értékem, nem szorulok rá másnak a "kapcsolati hálójára". Eddig jól megy.

" egy átlagjanival nyomorogsz, aki még egy normális férfi testet sem volt képes magának összehozni?"

1. Még egyszer: Nem nyomorgunk. Mindenre telik, amire vágyom, max. meg kell érte dolgozni, amivel nekem nincs bajom.

2. Még mindig normális teste van. Nekem nem a kigyúrt állat számít vonzónak.

"Ki a franc enne több napos aszott krumplis tésztát ha közben folyamatosan elé tolnák a kedvenc ételeit, a világ legjobb szakácsai által elkészítve?"

Mondok én is egy kajás hasonlatot.

Vannak méregdrága, luxus ételek, amiktől undorodom. Pl. sosem enném meg a kaviárt.

Nem szeretem a drága ilyen-olyan mindenmentes, reform sütik többségét sem. Nem ennék meg bűzölgő sajtkülönlegességeket, még akkor sem, ha a világon csak egy helyen képesek megcsinálni, annyira különleges. Utálom a bort is, akkor is, ha olyan féle, hogy 2 deci kerül 10 ezer ft-ba.

Viszont, nagyon imádok pl. olasz tésztaételeket mindenféle földi jóval, vagy a sima almás pitét pl. a Starbucks-ból, és ezerszer inkább eszem ezeket, mint az előbbieket, és nem szerénységből vagy megalkuvásból, hanem mert ezek ízlenek.

Mutathatsz nekem kigyúrt macsókat 20+ milliós autóval, attól még a párom fog "ízleni" még mindig.

Abszurd, hogy egyeseknek magyarázni kell, hogy a sikeres, jól kinéző, normális személyiségű párom miért nem valami "alsó polcról" származó, szomorú megalkuvás. :D

2022. febr. 18. 11:07
 18/22 A kérdező kommentje:

17 Te elmebajos csak azt nem fogod fel hogy amiket a "párod" nyújtani tud vagy hiszed hogy nyújtani tud, ugyanúgy nyújtaná egy értékesebb, gazdagabb férfi is. Úgy értem, az olyan sallangokat hogy szeretet meg "normális személyiség" a pasid sikerességének meg a többszörösét is. itt bukik el minden amit haladzsázol össze vissza. Senki nem választaná a gagyibbat úgy hogy a jobb a gagyibb minden egyes pozitív tulajdonságát is hordozza.

Amint kellesz egy jobb férfinak kapcarongy szerepnél többre már el is fogod felejteni a mostani pasidnak még a létezését is.

2022. febr. 18. 11:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Drága kérdező, ne magadból indulj ki. Nem tárgyakról beszélünk, hanem emberekről. Ami számodra értékes az nem lesz az a másik számára is. Illetve azért mert te ezt tapasztalod, nem kene kivetetni itt mindenki masra…vagyis azt csinálsz amit akarsz, csak akkor utána ne legyen itt sírás rívás a szemet nőkről, mikor te meg így beszélsz emberekről.
2022. febr. 18. 11:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha jól sejtem, neked nem jutott nő. És ahogy olvasom a kommentjeidet, talán jobb is, ha nem szaporodsz.
2022. febr. 18. 11:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!