Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az alap egy férfinál hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az alap egy férfinál hogy összejöjj/összeköltözz vele?

Figyelt kérdés
Sokan úgy vannak, hogy jajj minden a nő dolga a háztartásban, én úgy vagyok vele engem kikészítené egy trehány pasi...
2022. febr. 18. 03:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

nálam egy nő nem tud mit csinálni, nehezen viselik.

ugy kell kérniük (első szűrő) h had főzzenek vmit, vagy most had csinálják ők a takaritást.

emellé (második szűrő) mennyire aktiv a szex, mennyire bárhol, bármikor, van-e energiám létezni miután végeztünk egymással.

továbbá (harmadik szűrő) elgondolkodom-e egyáltalán azon h nálam lakjon, ha igen, az már jó, azt jelenti letett az asztalra annyit társból, támogatásból, gondoskodásból, kedvességből stb h kulcsot kapjon és folytathassa ezt a remek szokását gyakrabban.

a legeslegfontosabb (negyedik szűrő) az első két hét. ha megneszelem h a békém veszélybe kerülhet, végeztünk, el is mondtam mindnek, ne pakoljon ki nagyon.

2022. febr. 18. 03:31
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudok erre válaszolni, mert jelenleg két olyan férfi ismerősöm van, aki szeretne hozzám járni. Az egyiknek kifejezetten szimpatikus vagyok és "ne pattintsam le" - szerencsére nem zaklat sűrűn, de próbál közeledni.

A kisugárzása - a negativitása és az élhetetlensége miatt egyáltalán nem vonzó számomra. Nem tudom miből él, se állandó munkája (kertész,) se megtakarítása nincsen 53 éves létére és minden ötletemben kifogást talál. Na ne!!! Teljes mértékben ki van zárva az, aki SAJÁT MAGÁRA nem keres eleget, vagy a segítőkészségemet kifogásokkal illeti. Egyszer elszólta magát: "gazdag nőt keres, aki eltartja".

Egy másik viszonylag friss ismeretség és az rémített meg benne, hogy "nagyobb átalakítások"-ról beszélt, mintha már egy-két személyes találkozás után hozzám akarna költözni. Ő sem zaklat meg ostromol, de azért na. (Tanár és vannak munkalehetőségei/folyamatos felkérései, de még alig ismerem.) Ez utóbbi velem egyidős 48 éves.

Szóval férfiak még nem hívtak meg sohasem magukhoz (ennek főleg az az oka, hogy nagyon sokáig nem a megfelelő helyekre/közösségekbe jártam.)

Ameddig nem volt más közösségi média, mint a rádió, meg a televízió, nem volt ilyen "terülj-terülj asztalkám", mint a 2000-es évek második felétől.

2022. febr. 18. 03:45
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nos, én egy "Successful Horny Fellow" vagyok. Velem összejönnek a nők.
2022. febr. 18. 03:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

31f vagyok, nálam a minimum amit elvárok egy nőtöl,hogy úgy érezzem ezzel a lánnyal érdemes tervezni. Legyen gondoskodó, kérdezze meg,hogy hogy érzem magam, mi van bennem. Legyen vicces,kedves, viszont tudjunk méllyen is beszélgetni. Tudjunk közösen működni. Mondjuk kő papír ollóval döntsünk ki mit csinál. Én takarítok te főzöl. Tudom hülyén hangzik,de én magam is nagyon alkalmazkodó tipus vagyok. Amikor még csak ismerkedünk és úgy érzem,hogy basszus. Maradj még,vagy akár aludj itt, akkor jön el a pillanat,hogy megmondom neki én többet érzek és szeretném,ha összeköltöznénk.

Nembiztos,hogy egzakt módon meghatározható,hogy mi az a minimum.

Egyszerüen amikor úgy érzed,hogy reggel kócosan meg este fáradtan is szivesen vagy vele amikor nap vegén alig éltek már. Illetve,ha hirtelen valami történik pozitív vagy negatív és ő jut eszedbe,hogy felhívd elmondani neki🙂

2022. febr. 18. 05:45
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezek most férfi/női elvárások kellenének, hogy legyenek?
2022. febr. 18. 06:22
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne kelljen eltartani
2022. febr. 18. 06:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos, volt pasi, aki azt akarta, hogy költözzek oda házicselédnek, és zokon vette, hogy nem voltam hajlandó. Ráadásul a saját lakása volt, és egy bögrét nem tehettem odébb, mert nem ott van a helye. Akivel összeköltöztem elsőre, ő megkérte a kezemet és közösen vettünk lakást, nem várta el a főzést-takarítást. Dolgozom én is, nem csicska vagyok, hogy este ő elfekszik, én meg este 9-ig a konyhában robotolok.
2022. febr. 18. 07:39
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

"ugy kell kérniük (első szűrő) h had főzzenek vmit, vagy most had csinálják ők a takaritást."

EZ vicces. Nálad sem lakik, minek takarítson? :D

2022. febr. 18. 09:06
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 ha..nálam lakik
2022. febr. 18. 09:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9: Talán bentlakásos takarítót keresel?
2022. febr. 18. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!