Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leszoktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leszoktatni a másikat a felesleges pénzköltésről?

Figyelt kérdés
A helyzet: ő a férfi, én vagyok a nő. A két és félszeresét keresi az én fizumnak. Mégis mindig ő jön hozzám hogy adjak erre meg arra. Mindig visszaadja egyébként, de halál felesleges dolgokra költ. Kiad egy csomó pénzt gyúrós dolgokra amikor spórolnia kellene, aztán meg jön hozzám hogy lett egy váratlan kiadása és segítsem ki. Hamarosan összeköltözünk de már előre félek, mi lesz a pénzügyekkel.
2022. febr. 16. 10:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem fogod megváltotatni. Én hasonló hapsinak gyereket is szültem. Rég egyedül nevelem, összeszedtem magam, letudtam a felhalmozódott hitelemet, kiváltottam az ékszereimet meg a Zsolnayt a zaciból azóta.

Nem szabad ilyenben maradni.

2022. febr. 16. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kell kokszos helyett incel!
2022. febr. 16. 11:22
 13/21 A kérdező kommentje:
#8 igen, egyébként minden más stimmel, nem izomagy, hanem intelligens, normális ember. A pénzzel nem tud bánni sajnos. Lehúzni nem húz le, hiszen mindig visszaadja ha kér, illetve sokszor meglep valamivel (a saját pénzéből) , bár már mondtam neki hogy nem kéne,inkább tegyük félre. Pár éve jóval nagyobb lábon élt és azt látom, hogy nehéz beleszoknia a "szűkösebb" költségvetésbe. Nem akarom kidobni, mert van végre valaki aki nem átverős, hűséges és normlális, ezt az egy dolgot leszámítva.
2022. febr. 16. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

13.-ra.

És HA, lesz baba? Akkor is inkább gyurmázgat, meg szurja a kokszit a kanid, a pelenkára meg anyádéktól tarhálsz?

2022. febr. 16. 11:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Elzárni a pénzcsapot.
2022. febr. 16. 12:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én nő vagyok, és nálunk fordítva volt, mármint én sosem kértem a páromtól kölcsön, de én hajlamosabb voltam erre-arra elszórni a pénzem. A (most már) férjem sokkal takarékosabb volt mindig is. Ő mutatta, hogy mindenről elteszi a blokkot, és excelben vezeti a kiadását. Sokat számít itt-ott 1-1 ezres, kétezres. Kávéka, csokika, új napszemüveg, stb. Én jobban beosztom már a pénzem. Vannak nekünk is hobbijaink, amikre rendszeresen költünk, de összességében én jobban megtanultam kezelni a pénzt mellette. Persze ehhez kell az is, hogy lássa ő is, hogy ez nem jó irány, ha mindig elveri az összes pénzét.
2022. febr. 16. 13:02
 17/21 anonim ***** válasza:

hát ez tényleg ciki.

nemtudja kezelni a pénzt, ott bukta

2022. febr. 16. 13:11
 18/21 anonim ***** válasza:
8%
amúgy ha tényleg koxol, ott már esze sincs :D
2022. febr. 16. 13:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: ne adj neki pénzt amikor marhaságokra tarhál.
2022. febr. 16. 15:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A vásárlás is lehet (viselkedéses) függőség. Az új és új tárgyak beszerzésével dopamin löket az agyba, és ezzel gyógyítja/feledteti valami lelki baját. Miután felismerte, hogy nem tudja kontrollálni ezt, beismerni, hogy beteg, utána ezeket a bajokat kéne feltárni, majd szakemberrel, esetleg önsegítő könyvekkel gyógyítani. Hangsúlyozd, hogy ha ezzel képes szembenézni, akkor sokkal te férfiasabbnak látod őt.
2022. febr. 16. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!