Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha választani kellene, akkor inkább egy utazás/pénzköltés függő vagy inkább egy tanulás/önfejlesztés függő férfit választanátok?
🙄jah tanulhatsz otthon egy introval amíg utaszhatsz egy extroval.
*Együtt* a kulcsszó
2 "ehhez még jöhet egy csomó minden más is"
Dehogynem, a pasi utazzon is, költsön pszichológusra/coachra, de azért legyenek távlati céljai, és tegyen félre havi 200+ ezer forintot, és máris ott vagyunk, hogy az az igazi pasi, aki nettó egymilla fölött keres :D
#2 ezeknek ilyen beszűkült agyuk van.
Pl. melyik pasit választanátok?
A. csak anál és mindennap, mélytorkoztatás, egyéb perverziók
B. impotens
Így látják a világot. Mindig minden témában kétféle sz.r közül kéne választani és mindig tombol ha azt mondjuk egyik se, és követeli a választ a kérdésére 🤦😆
"Dehogynem, a pasi utazzon is, költsön pszichológusra/coachra, de azért legyenek távlati céljai, és tegyen félre havi 200+ ezer forintot, és máris ott vagyunk, hogy az az igazi pasi, aki nettó egymilla fölött keres :D"
Ha te ilyen ribikkel ismerkedsz, az a te bajod.
7 Oké... szóval:
GYK-s csaj: A férfi legyen travel addict, önfejlesztésben is járjon az élen, költsön rám, tegyen félre...
Random férfi: Szóval elvárás, hogy legyek travil addict, önfejlesszek, takarékoskodjak, költsek...
GYK-s csaj: Ja, ha te ilyen ribikkel ismerkedsz, az a te bajod.
Random férfi: Most leribizted magad?
Ezeket hol mondtam, cunci?
Én szeretek utazgatni, pénzt költeni, és önfejleszteni is. Lehet, hogy nem ismersz dolgozó nőket, de nekem van saját keresetem, és azt költöm, senkinek nem kell rám költenie. Hogy valaki félretesz-e vagy sem, az a saját dolga, én nem fogom eltartani, ha elkölti minden pénzét.
Csak azt várom el, amit nyújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!