Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha választani kellene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha választani kellene, akkor inkább egy utazás/pénzköltés függő vagy inkább egy tanulás/önfejlesztés függő férfit választanátok?

Figyelt kérdés
Ha a két "rossz" közül választanotok kellene.

2021. okt. 13. 14:52
A kérdező szavazást indított:
utazás/pénzköltés függőt
tanulás/önfejlesztés függőt
44 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
19%

🙄jah tanulhatsz otthon egy introval amíg utaszhatsz egy extroval.

*Együtt* a kulcsszó

2021. okt. 13. 14:56
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Csak kíváncsiságból: az nem merül fel az ilyen kérdések kitalálóiban, hogy valaki lehet a kettő együtt? Sőt, ehhez még jöhet egy csomó minden más is?
2021. okt. 13. 14:58
 3/26 A kérdező kommentje:
A "függő" itt most rendes függőség. Tehát olyan mint egy drogos vagy alkoholista csak elvont dolgok rabja. És ha ebből nem kapja meg a napi/heti adagját akkor zakkant lesz az elvonástól és a feszültségét akár rajtad is levezetheti érzelmi vagy fizikai bántalmazás formájában is.
2021. okt. 13. 15:02
 4/26 anonim ***** válasza:
67%

2 "ehhez még jöhet egy csomó minden más is"

Dehogynem, a pasi utazzon is, költsön pszichológusra/coachra, de azért legyenek távlati céljai, és tegyen félre havi 200+ ezer forintot, és máris ott vagyunk, hogy az az igazi pasi, aki nettó egymilla fölött keres :D

2021. okt. 13. 15:03
 5/26 anonim ***** válasza:
97%

#2 ezeknek ilyen beszűkült agyuk van.

Pl. melyik pasit választanátok?

A. csak anál és mindennap, mélytorkoztatás, egyéb perverziók

B. impotens

Így látják a világot. Mindig minden témában kétféle sz.r közül kéne választani és mindig tombol ha azt mondjuk egyik se, és követeli a választ a kérdésére 🤦😆

2021. okt. 13. 15:03
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Az önfejlesztés függő nem veszi észre a nagy fejlesztgetésben, hogy függő lett?
2021. okt. 13. 15:04
 7/26 anonim ***** válasza:
70%

"Dehogynem, a pasi utazzon is, költsön pszichológusra/coachra, de azért legyenek távlati céljai, és tegyen félre havi 200+ ezer forintot, és máris ott vagyunk, hogy az az igazi pasi, aki nettó egymilla fölött keres :D"

Ha te ilyen ribikkel ismerkedsz, az a te bajod.

2021. okt. 13. 15:05
 8/26 anonim ***** válasza:
17%

7 Oké... szóval:

GYK-s csaj: A férfi legyen travel addict, önfejlesztésben is járjon az élen, költsön rám, tegyen félre...

Random férfi: Szóval elvárás, hogy legyek travil addict, önfejlesszek, takarékoskodjak, költsek...

GYK-s csaj: Ja, ha te ilyen ribikkel ismerkedsz, az a te bajod.

Random férfi: Most leribizted magad?

2021. okt. 13. 15:08
 9/26 anonim ***** válasza:
78%

Ezeket hol mondtam, cunci?

Én szeretek utazgatni, pénzt költeni, és önfejleszteni is. Lehet, hogy nem ismersz dolgozó nőket, de nekem van saját keresetem, és azt költöm, senkinek nem kell rám költenie. Hogy valaki félretesz-e vagy sem, az a saját dolga, én nem fogom eltartani, ha elkölti minden pénzét.

Csak azt várom el, amit nyújtok.

2021. okt. 13. 15:13
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Függőkkel nem érdemes összekötni az életünket. Én egy csóró voltam, majd nem régen megtaláltam önmagam, csináltam rá egy vállalkozást. Mondhatni dől a pénz, de maga a tevékenység tett függővé. A feleségem hallani sem akar már róla, holott ez adja a jelenlegi, magasnak mondható életszínvonalat. Én is érzem hogy sok amit csinálok. Függőkkel nagyon nehéz és kiszolgáltatott az élet.
2021. okt. 13. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!