Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha választani kellene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha választani kellene, akkor inkább egy utazás/pénzköltés függő vagy inkább egy tanulás/önfejlesztés függő férfit választanátok?

Figyelt kérdés
Ha a két "rossz" közül választanotok kellene.

2021. okt. 13. 14:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom, én utazás és önfejlesztés-"függő" vagyok. Amúgy meg nagyon takarékos és a tanulással is úgy vagyok, hogy sosem az iskola érdekelt, hanem a vállalkozások és pénzcsinálás világa.

Mostanra utazgatok és fejlesztem önmagam. Nem vagyok fancy digitális nomád, nem vagyok gazdag sem, pont annyim van, amennyi kell, inkább élek megszakadós munka nélkül egy olcsó ország tengerpartján abból a pénzből, amit itthon albérletre költöttem volna, minthogy akárhány csillagos szállodákban megszállva repkedjek 1-1 hetekre, majd vissza a robotolós mókuskerékbe.

Ezt úgy tehetem meg, hogy gyereket sosem akarok és nem is tervezek nyugdíjas koromig élni.

Remélem mondanom sem kell, hogy egyetlen nőnek sem vagyok szimpatikus ezekkel a dolgaimmal...

2021. okt. 15. 02:48
 22/26 anonim ***** válasza:

3-as ez hülyeség, ezeket amiket írtál egyik sem függőség, maximum a pénzköltés.

Az élethosszig tanulás a memóriának is jót tesz!

Szóval nem értem, hogy egy egészségesen gondolkodó emberre miért akarsz függőséget húzni, csak azért hogy azt mondhasd rá, hogy utána bántalmazó lesz.

Egy az első típusú aki mindig utazik ha nem tud utazni, akkor interaktívan teszi és elmegy sétálni, és megtanulja a természetes tájékozódás ismérveit.

Kettő aki mindig tanul, az abból is tanul ha hosszabb ideig nincs pénze tanulásra, akkor majd olyan dolgokat fog tanulni amihez nem kell pénz. :D

Sőt a természettől is lehet tanulni.

Maximum aki még nem jutott el idáig, az maximum magát bántja lelkileg a rágódásaival.

Egyik tulajdonság sem rossz. Aki pénzt fizet értelmes és praktikus tárgyakra az sem. Aki pazarolja hülyeségekre a pénzét, az necc.

Hülyeség a kérdés. Te is próbálod a természetesen gondolkodó embereket besározni.

2021. okt. 17. 10:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, van különbség az egészséges önfejlesztés és a túlzásba vitt önfejlesztés mánia között. Az utóbbi egyáltalán nem egészséges, a kérdés pedig erre vonatkozott. Legközelebb próbáld meg értelmezni a kérdést.
2021. okt. 17. 11:13
 24/26 anonim ***** válasza:
A másodikat, mivel én is az vagyok.
2021. okt. 17. 14:29
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a kérdező húz rá ilyen jelzőket. Az ostoba ember szokta pazarolni önfejlesztő guru tanfolyamra a pénzét de az ilyen tipusu ember csak pénzpazarló függő és nem önfejlesztés függő. Olyan nincs. Aki önfejleszti magát az tudatos is lesz magyarán a tudatosság nem köthető össze a függőséggel. A 0%-os utolsó vagyok.

Én nem értek egyet ezzel a kérdezővel. Ezek nem függőségek. Az ostobaság tudatlanság, nabona teszi az embereket függővé.

2021. okt. 17. 22:08
 26/26 anonim ***** válasza:
* babona
2021. okt. 17. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!