Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lennél szívesebben a kettő közül?
"Milyen az a chad modell arc?"
Itt van egy tipikus példány:
"Mi az a blackpill?":
Egy mondatban az a felismerés, hogy a mai nőknek kb csak ő kell, akit linkeltem, a többiek max lábtörlőnek jók.
5#
Ez most lett divat, de én sem értem ezeket a kifejezéseket. De már rá se merek keresni googlen.
A kérdésre válaszolva , mivel nem volt leszögezve hogy csak pasik írhatnak.
Egyik sem, jó vagyok én nőnek.
Tehát a blackpill az, hogy szerintetek a nőknek a kigyúrt, homokos kisfiú arcú pasik kellenek? 😅 Mondjuk a nők biztos jobban tudják, de én itt egy átlagos arcú pasit látok, csak ki van gyúrva. 😃
Én távol állok ettől, mégis kellettem már nőnek. Most akkor az a nő selejt, akinek nem csak az kell, akit linkeltél? 🤔
A 30 fölötti generációk a masculinabb Branch Warren szerű férfiakat szeretik, különösen vidéken.
30 alatt a Disney channelen felnőtt pesti nőknél viszont a femininebb, de azért kigyúrt pretty boy Chad az ideál (amit küldtem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!