Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vitátok a vásárlásból és a pénzköltésből ?
ha igen mi és mi lett a megoldás?
Nálunk ebből sértődés van és ő nem vesz semmit meg nem megy boltba mert szóltam neki hogy ne vegyen irreális mennyiséget illetve vannak tisztítók amit olcsón tudok szerezni csak össze kell írnia mi kell.
Nekünk akkor volt, amikor nem volt munkám és le voltunk égve anyagilag. Az ő fizetéséből úgy jöttünk ki, hogy lenulláztuk magunkat hó végére.
A megoldás az volt, hogy találtam végre egy jól fizető munkát.
Külön kassza ha ennyire sok a vita.
Ez a tisztességes
Akkor en se szólok be mennyit költ a kocsira vagy én mennyit az én hobbi ra
Enyem a lakas, rezsi, stb
Ove a kaja, tisztitoszerek, egyeb bevasarolni valo. Néha a kaja rendelest felvaltva fizetjuk.
Hobbira, ruhara mindenki költ magának.
Utazasokat felesbe fizetjuk, neha en hivom meg, mert még tanul, es en nem tudom mire kolteni a penzem.
Az exemmel a szemelyes kolteseken felul felirtunk minden koltest, es nehany havonta kiegyenlitettuk.
nem volt vita, mert mi párkapcsolatban élünk, kommunikálni is szoktunk egymással, nem csak az észt osztjuk.
Te nem párkapcsolatban vagy, egyszerűen csak együtt élsz valakivel, akit csak bxtatni tudsz mindenért, mert nem úgy él, és cselekszik ahogy te mondod meg elvárod.
Igaza is van, ne járjon vásárolni, menj te, intézd te, úgy is jobban tudod nála ugyebár.
És miért kell szólnia, hogy mi kell? Te is ott élsz, és állításod szerint kiveszed a részed mindenből, sőt még nagyobb mértékben, mint ő. Akkor hogy nem látod, mi kell? Akkor miért viselkedsz úgy, mint egy kisgyerek, akinek meg kell mondani, mit hozzon a boltból?
Ohhhhh istenem!!
Egyszer hallanám csak azt, hogy nem kell menjek a boltba, csak írjam össze a listát! Hálát adnék! 😃
23/N
Azt gondolod? Szoktál te tisztítószereket vásárolni?😃
Azok a legnehezebbek! És persze, hogy mind egyszerre fogy el a háztartásban...
Nem nehezebbek, mint bármi más. Max nagyobb tètelben. Ès nekem nem egyszerre szokták elfogyni.
A csaj meg amúgy kocsival jár, meg tudja oldani, nem ez a kèrdès lènyege!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!