Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik orvosi okokból nem szexelhettek egy ideig, ti hogy mondtátok el a párotoknak? Mennyire volt megértő?
Nekem kicsit kipirosodott egyszer a makkom némi durvulástól. Mondtam barátnőmnek hogy mi van aztán elment ő is nőgyóyászhoz meg én is urológushoz és kiderült hogy csak sérült picit a hámréteg.
Egy hétig nem volt szex de örült neki mert őszinte és felelősségteljes dolog volt szólni. Meg legaláb mindketten át lettünk nézve, hogy nincs semmi bajunk. :)
Én csak simán elmondtam mit mondott az orvos.
Teljesen megértő volt.
Elmondtam mit mondott az orvos, ennyi.
Mi az, hogy mennyire megértő? Ezen nincs mit problémázni!
Nem volt gondunk....
Anno nekem szájsebészeten kiműtőtték az egyik fogam, aznap a nagy vérköpés közepette fel sem merült benne, h miért nincs.... Később neki húzták ki a fogát, aznap sem volt....
Illetve érthető volt mindkettőnk számára h utána x napig nem tudjuk a másikat orálisan kényeztetni..
Igaz nálunk konkrét aktus csak egy, egy napra maradt ki.
De nem hinném, h bármi gondot okozna hosszabb táv amennyiben nem hónapokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!