Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megertő a pártok azokon a napokon?
Nekem sincsenek ilyenkor tüneteim. Találn próbáld magad moderálni és megváltoztatni a szemléletedet. Ne légy hisztis. Minden csak rajtad múlik. Légy türelmes. Hisztikitörés előtt számolj el magadban 3-ig.
De a párod se normális, hogy a viselkedésedre így reagál. Zsák a foltját.
Szexelni kell és kész.
A szex majdnem mindenre megoldás.
Nincs hiszti, nincs görcs.
12 éves korom óta menstruálok, volt időm megtanulni, hogy azokon a napokon se viselkedjek idegbeteg állatként.
Bírom, amikor sok csaj még a fogamzásgátló okozta megvonásos vérzés alatt is leadja a cirkuszt, és el kell neki nézni mindent, mert ő most menstruál.
Hát nem.
Bemész egy boltba, vagy egy rendelőbe, ahol épp menstruál az ott dolgozó, akkor te el fogod nèzni, hogy egy hisztis pi.csa? Vagy ha a női buszsofőr kezdene tombolni a forgalomban? Felnőtt nők tucatjaival futsz össze minden nap, akiknek épp megvan, és pont úgy viselkednek, mint máskor. Pedig neki is vannak hormonjai, ő is görcsöl, stb.
Ez a hisztériàzàs egyáltalán nem normàlis, ahogy az se, hogy azt hiszed, hogy a szeretteiden levezetheted. Mert te se a munkahelyeden kezdesz hisztibe, hanem a pároddal. Aztán ne csodáld, ha ki fog dobni.
Mióta is menstruálsz kérdező? Ennyi idő alatt kutya kötelesség lett volna kifejleszteni egy működő túlélési stratégiát. Ezer meg egy módszer van partner bevonásával vagy anélkül. Inkább azt látom, hogy a hozzád hasonlók így "legalizálnák" a minősíthetetlen viselkedésüket. De kezdésnek mondjuk próbáld azt meg, hogy abban az időpontban, mikor kiírtad a kérdést, alszol inkább.
32/f
Nem hisztizek feleslegesen, és nem esek a páromnak hisztiből, aki semmiről nem tehet.
29 vagyok, nem dedós.
Igen, fáj, görcsölök, ömlik belőlem a vér, és sokszor vagyok ingerült mégsem a kedvesemet bxtatom jódolgomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!