Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők! Veletek mennyire...

Lányok, nők! Veletek mennyire megértő a párotok "azokon a napokon"?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Nem várok megértést...

Néha kijön rajtam a "hiszt"i, de ugye általában igazam van, nem csak mondvacsinált indokok vannak, annyi, hogy máskor legyintenék' ilyenkor pedig felkapom hamar a vizet.

Párom amúgy sem egy vitázós alkatat, úgyhogy nepincs ebből gond, max a hangulatingadozásaimmal.

Azt hiszem nem kell sokkal nagyobb megértés hozzám ilyenkor sem, mint amit máskor elvárnék.

Milyen megértésre vágynál?

2013. júl. 14. 08:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak arra gondoltam, hogy én elég hisztis vagyok olyankor és az én párom midig olyan távolságtartó, hideg, ha tudja, hogy mi újság... Pedig akkor lesne a legjobban, ha foglalkozna velem. Így érettem.
2013. júl. 14. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Enyém az. Nekem a mensi elég kellemetlen, csak gyógyszerrel elviselhető. Teljesen megérti, hogy akkor nem vagyok olyan gyors, nem vág úgy az agyam ahogy kéne. Az első pár nap ilyen sajna. (Nálam). Masszíroz mikor nagyon fáj, ha valamihez nincs kedvem és Ő is meg tudja oldani nem erőszakoskodik. De igyekszem úgy élni akkor is mintha nem lenne meg.

Te párod Kedves Kérdező?

24/N

2013. júl. 14. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
3-mas vagyok! Igen akkor többet foglalkozik velem és türelmesebb is. Nem jöttem még rá, hogy csinálja, de mindig eltalálja, hogy olyankor mi esne jól.
2013. júl. 14. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Miert, ilyenkor mi esik jol lanyok, azonkivul, h kedvesek, megertoek legyunk? Koszi a segitseget.
2013. júl. 14. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!