Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért kapnak hiszti és dührohamot a MGTOW mozgalomtól?
"Mert még egy csúnya, jellemzően incel is így vagy úgy, de időről időre bepróbálkozik"
En mar nem. 15 eve probaljoztam utoljara, utana soha tobbet, es nem is fogok :)
37F incel
Nő vagyok. Ha nem érdekelnének a férfiak, vagy érdekelnének, de bármilyen okból úgy döntenék, hogy nem foglalkozom többé velük szexuális és / vagy párkapcsolati szempontból, akkor biztos nem tennék abba időt, energiát, hogy férfiakat győzködjek arról, hogy mennyivel jobb ez így nekem, meg mekkora "forradalmár" vagyok ettől, és abba sem, hogy fú, most aztán mennyire kiszúrtam velük, mekkora veszteség ez nekik.
Pont ugyanúgy nem, mint ahogy cukrászdákba sem ugrok be, hogy közöljem velük, hogy mennyivel jobb nekem, hogy már nem eszem egészségtelen, agyon cukrozott, ételfestékes, mindenféle adalékanyagos sütiket, és milyen szar lesz nekik, ha többen fognak így dönteni.
#56:
Hol, az apácazárdákban? lol
Nekem tetszik ez a Pokemonos mozgalom ötlet, amit a Johnny Gold írt ki tegnap este. Jó kis mém alapanyag.
56
Igazából, csak a csinos nőknek van ".........." - Ha ronda vagy, ugxanugy szar, mint Balazskának
27# Mikor voltál kisbaba? :3
Én először az Apu azért iszik-ben hallottam erről a mozgalomról.
Amúgy szerintem összemossuk az incelséget a mgtow-sággal. Gondolom azért, mert Balázska írta ki. Amennyire én értelmezem, a mgtow egy önkéntes kivonulás a nőkkel való kapcsolatból. Az incelség meg hát tudjuk, hogy kényszerű cölibátus. Persze biztos vannak incelek, akik a mgtow-ban lelnek vigaszt, de szerintem az incelek csak egy részhalmaza a mozgalomnak.
Én ismertem házas embert is, aki ezt az utat választotta és ő pl. nem dörgölte a nők orra alá.
Nem, a nők nem a mgtow-tól kapnak dührohamot. Még csak nem is az ilyen "Balázsoktól". Még csak nem is az incelektől.
Hanem attól, hogy azt gondolták, hogy a feminista törekvés megússza anélkül, hogy megképezné a maga ellenforradalmát. Azonban egyre inkább ellenállásba ütköznek, egyre erősebb az antifeminista hang. Ennek egyik zászlóshajója a mgtow mozgalom. Ez az, ami b.ssza a csőrét a nőknek. Maguk a mgtow-tagok hidegen hagyják őket. Maga a jelenség zavarja őket, az, hogy egyáltalán van olyan, aki megkérdőjelezi a feminista törekvéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!