Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért kapnak hiszti és dührohamot a MGTOW mozgalomtól?
"Pontosan miért is veszíti el? Írtál szavakat egymás mögé, semmi értelme a mondandódnak.."
Részegen biztos nehéz az egyszerű dolgokat is felfogni.
A társadalmi elvárások ellen. A standard férfi életút ellen.
Nektek lesz rosszabb ha sokan kiszállunk. De majd megoldjátok, úgyis erős nők vagytok és a pasik meg lúzerek.
33, jó fej vagy! :)
Most így el is gondolkodtam, aztán arra jöttem rá, hogy kár is ezen gondolkodni. Holnapra úgyis megalakul a Bal Fülem Néhány Milliméterrel Lejjebb Van Mozgalom, ennek majd lehet, hogy megalapítom az ellenmozgalmát, mert nekem meg a jobb van lejjebb egy picivel. De előtte ránézek az igényelhető mozgalmi támogatásokra, meg közvéleményt kellene kutatnom, milyen háttértáborra számíthatok. De aztán meg nehogy kiderüljön, hogy valakinek ez a fétise, még testőrség is kell mellém.
Eszem megáll! :) (29voltam)
Úgy látom, az utóbbi napokban kifulladtak az rózsaszín-kék ábrás szexpiaci érték grafikonokkal illusztrált a "a nők 30 felett már leírhatják magukat, már annak is örülhetnek, ha a macskájuk szóba áll velük, bezzeg a negyvenes, időnként tokásodó, kopaszodó, kötényhasú férfiak kegyeiért hamvas bőrű, feszes testű huszonéves nők vívnak meg egymással, mert a férfiak szexpiaci értéke akkor van a csúcson" típusú "kérdések".
Most jöhet pár napig annak a bizonygatása, hogy hisztit vágunk le és dührohamot kapunk a MGTOW mozgalom puszta emlegetésétől.
Azért majd linkelj be legalább egyetlen egy hozzászólást, amiben ilyen hisztinek vagy dührohamnak nevezhető reakciót láttál egy nőtől. Gondolom, alá tudod valamivel támasztani az állításodat, ha már kérdést írtál ki róla.
Ez az MGTOW mozgalom komolyan olyan, mint amit Butters csinált a South Parkban, mikor felvette káoszprofesszor alteregóját. Úgy akart világuralomra törni, hogy összecserélte a húslevest a paradicsomlevessel, ellopta a tanárnő tábla törlő szivacsát, megengedte a slagból vizet, hogy majd elárasztja a világot és ilyen spray-ket kezdett fújni a levegőbe, hogy tönkretegye az ózonréteget. XD
Szerintem ez az MGTOW is megmaradt ilyen gyermeteg szinten.
"Nektek lesz rosszabb ha sokan kiszállunk"
Egyrészt te senkinek sem fogsz hiányozni. Másrészt pont amiatt veritek az asztalt naponta, hogy a nők inkább egyedül maradnak, minthogy lejjebb vigyék az elvárásaikat. Csak mi nem csinálunk belőle mozgalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!