Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért kapnak hiszti és dührohamot a MGTOW mozgalomtól?
Figyelt kérdés
Ennyire nem bírják elviselni hogy nem minden pasi a szolgájuk?2022. febr. 8. 21:53
3/78 anonim válasza:
Mert ellentmond a világ alapvető törvényének: hogy mi hordjuk a nadrágot. Mintha a gravitáció ellen akarnál küzdeni. Lehet, csak számolj küzdelmed kilátástalanságával.
N
4/78 anonim válasza:
Lesz.rjuk. Legyen bármi is az :)
5/78 anonim válasza:
Tízezredik kamukérdéséért jár egy Napóleon-konyak és egy szobor a Gyakoris Hősök Terén, közvetlenül a Gegi meg a Jaguár közötti talapzaton.
6/78 anonim válasza:
Amiért a férfiak kapnak dührohamot a feminizmustól.
7/78 anonim válasza:
Balázska, bármelyik forradalmárból kezes bárány lesz, ha meglebegtetem előtte annak a lehetőségét, hogy esetleg netalántán szétteszem neki. Mert annyira jó nő vagyok. A mgtow forradalom is csak a punciig tart...
8/78 anonim válasza:
Te Balázs, az előb lett irva! És nem kaptunk választ!
Miért érdekelne, az, hogy egy lúzernem nem kellek?
Majd akkor, ha az értékes férfiaknak sem kellek
De komolyan! Ezt válaszold már meg
9/78 anonim válasza:
Hatoska: a mgtow mozgalom mióta akár politikai előjogokat meg kvótákat? Hm?
Amúgy pusszancs a mgtow forradalmároknak is: amíg ti durcáztok, addig én megyek csajozni helyettetek is.
10/78 anonim válasza:
A mai estéig azt sem tudtam hogy ez micsoda, miféle, eszik e vagy isszák. Könnyes búcsút veszünk tőletek. És bebújunk az értelmes férfiak mellé az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!