Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért kapnak hiszti és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért kapnak hiszti és dührohamot a MGTOW mozgalomtól?

Figyelt kérdés
Ennyire nem bírják elviselni hogy nem minden pasi a szolgájuk?
2022. febr. 8. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
28%

Lehet ezen gúnyolódni, de ez a mozgalom javarészt olyan férfiakból képződött meg, akiket nők megszégyenítettek, megaláztak.

Esetleg nem állt fel, mert izgult, nem tudta kielégíteni a nőt, vagy nem tudott összehozni neki egy gyereket "mert még arra sem volt képes" ezért őt kinevették, bántották vagy csak simán elhordták annak hogy "nem férfi" vagy "kis farkú lúzer".

Higyjétek el, egy egészséges férfi, de még egy "átlag incel" sem hoz olyan döntést, hogy többé szóba sem áll nőkkel. Mert még egy csúnya, jellemzően incel is így vagy úgy, de időről időre bepróbálkozik.

Ehhez viszont komoly mentális sérülés kell! És szerintem k.vára nem vicces. Lehet, hogy vannak menthetetlen férgek, akiket tényleg nem kell sajnálni, de pontosan értem a mgtow és az incelség fényes oldalát is.

2022. febr. 8. 22:25
 22/78 anonim ***** válasza:
71%
Jellemtelen* (nem jellemzően)
2022. febr. 8. 22:26
 23/78 anonim ***** válasza:
61%

Most rákerestem erre a “mozgalomra”.

Először azt hittem, ez a Pokemon főgonosz lesz.

[link]

2022. febr. 8. 22:27
 24/78 anonim ***** válasza:
70%
Le vagyok nyűgözve.
2022. febr. 8. 22:30
 25/78 anonim ***** válasza:
85%

21

Nyugodjál meg! Ez vicces!

Holnap mar jön a kovetkező kerdes, h nőt akar! Es jó a 100kg.os is! Meg gyereket akar

2022. febr. 8. 22:30
 26/78 anonim ***** válasza:
4%

( Ja és lehet azzal jönni, hogy a férfi márpedig köteles eltűrni mindennemű megaláztatást, mert a férfi az az erősebbik nem, a kemény, a rendíthetetlen!

Csakhogy ez egy k.szott nagy társadalmi nyomás. Ne feledjük, hogy pont a feminizmus beszél a nemi szerepekről úgy mint egy társadalmi konstrukcióról, amire irányuló sztereotípiákat fel kell számolni. Ha ez nem egy ordas baromság, akkor viszont el kell ismernünk, hogy a férfi is "csak" ugyanolyan sérülékeny ember, mint bárki más. )

2022. febr. 8. 22:31
 27/78 anonim ***** válasza:
96%

Bizarr, hogy ennek már akkor volt kiáltványa, amikor kisbaba voltam. Jó ég…👶👶

Ehhez az a Yiannopoulos tartozik, aki relativizálta a meleg férfiak közötti efebofil kapcsolatokat?

Ehhh. Ha már kell valami ideológia, nyúlj vissza egy kicsit magasabb polcos őrültekhez.

2022. febr. 8. 22:41
 28/78 anonim ***** válasza:
97%
Plusz neked mi a “men’s way”, ingyenélősködni anyádékon, vagy?
2022. febr. 8. 22:42
 29/78 anonim ***** válasza:
74%
Na, ez megint miarosseb? Én biztos, nem kapok tőle semmiféle rohamot, de már lassan tele lesz a puttony a mindenféle mozaikszóval meg mozgalommal. Lassan az lesz a különc aki simán normális. Annyit nem ér, hogy utánaolvassak, de hajrá annak akit érint.
2022. febr. 8. 22:47
 30/78 anonim ***** válasza:
43%
az mijafäszom?
2022. febr. 8. 22:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!