Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kötnétek kompromisszumo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kötnétek kompromisszumot a nászúttal kapcsolatban, ha az egyik fél akarna menni, a másik pedig nem?

Figyelt kérdés

A pár egyik tagja a nászutat preferálja. Többet költene rá, jobban készülne rá, mint az esküvőre, mert számára egy kis esküvő is stressz és fáradtság, azonnal elindulna kipihenni az álom tengerpartra.

A másik félnek az esküvő a fontos, a nászút számára csak egy sima utazás, ráadásul utazni amúgy sem igazán szeret.

Szeretne 100%-ban az esküvőre koncentrálni, nem azon kattogni az esküvő közben, hogy mennyi idejük van még kiérni a reptérre. Mindenképp el kellenene indulniuk az esküvő napjának éjszakáján, a szabadságuk korlátozott mennyisége miatt.

Egy valamiben egyetértenek: ha lesz nászút, akkor az csak közvetlenül az esküvő után legyen, nem hetek, hónapok, vagy évek múlva.

Hogyan kötnétek kompromisszumot ebben az esetben?

2022. febr. 8. 13:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Úgy érzem valahol most egy férfi elveszített egy nagy csatát :D
2022. febr. 9. 16:12
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

Szegény férfi sokmindent el fog még veszíteni egy tiszta stressz feleség mellett...

Borzasztó lehet ha valaki mindent annyira túlstresszel, hogy egy megszervezett dolgon is folyamatosan aggódik.

Mert gondolom meg lett volna a fix ideje az esküvőnek, a gép indulásának. Úgy sejtem tudják mennyi idő kell oda érni, és ez alapján szervezték volna meg az egészet.

Tehát nem is lett volna mind aggódni végig az esküvő alatt-ahogy a kérdező írta.

2022. febr. 9. 16:20
 23/25 A kérdező kommentje:

Még nem kezdtük el szervezni az esküvőt, eddig csak szóban körvonalaztuk, hogy mit is szeretnénk. Rövid ceremónia akkor lesz/lenne, ha még idén tavasszal össze akarnánk házasodni. Egy nagyobb esküvőt több időbe telik, de most inkább mégis erra hajazunk, mivel mindketten bulizósak vagyunk, így valószínűleg lenne egy rövid ceremónia, és utána egy hajnalig tartó fergeteges buli.

Érdekes, hogy azt hiszitek én vagyok a "stresszes feleség", merthogy én a vőlegény vagyok, és ja, nekem még férfi létemre is fontosabb az esküvő az utazásnál.

2022. febr. 9. 16:48
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

"Érdekes, hogy azt hiszitek én vagyok a 'stresszes feleség'"

Jaja, ez a gyakori kérdések: itt mindenki jobban tudja, mekkora önző, bunkó, nárcisztikus, akármi vagy, mint te magad.

2022. febr. 9. 16:58
 25/25 anonim ***** válasza:
74%
Igazából mindegy ki milyen nemű, ha az egyik akart nászutat, de egyáltalán nem lesz, az már nem egy jó életkezdés.
2022. febr. 9. 17:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!