Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kötnétek kompromisszumot a nászúttal kapcsolatban, ha az egyik fél akarna menni, a másik pedig nem?
A pár egyik tagja a nászutat preferálja. Többet költene rá, jobban készülne rá, mint az esküvőre, mert számára egy kis esküvő is stressz és fáradtság, azonnal elindulna kipihenni az álom tengerpartra.
A másik félnek az esküvő a fontos, a nászút számára csak egy sima utazás, ráadásul utazni amúgy sem igazán szeret.
Szeretne 100%-ban az esküvőre koncentrálni, nem azon kattogni az esküvő közben, hogy mennyi idejük van még kiérni a reptérre. Mindenképp el kellenene indulniuk az esküvő napjának éjszakáján, a szabadságuk korlátozott mennyisége miatt.
Egy valamiben egyetértenek: ha lesz nászút, akkor az csak közvetlenül az esküvő után legyen, nem hetek, hónapok, vagy évek múlva.
Hogyan kötnétek kompromisszumot ebben az esetben?
Nyilván képesek vagyunk megoldani ezt a "problémát". Az volt a kérdésem, hogy ti hogyan oldanátok meg.
"Ha már ez is problémát okoz"
Fejtsd már ki kérlek 8 egybefüggő kerek mondatban, hogy mit értesz az alatt hogy "ez IS problémát okoz"?
Egyetlen egy példát írtam, ezt a nászutat. Milyen más problémára gondolsz?
Ne törődj velük kérdező, ebben a kategóriában a legtöbb válaszoló egy megnyomorodott, elhízott incel, akinek sosem volt még párja.
Ide járnak másokon röhögni, meg válást jósolgatnak, mert ők olyan környezetből jöttek.
Én egy kérdést tettem fel anno itt még 2015-ben, amikor 12 év után készültünk összeházasodni. Nekem is megjósolták a válást, anélkül, hogy bármit tudnának rólunk 😂
"így is egy 2 tanús 5 perces ceremónia lesz."
Akkor mi a kérdés? Nem értem.
Amúgy bevallom, már én sem teljesen értem, mi a konfliktus tárgya. Az esküvővel jóformán szervezési teendő szinte nincs: kell egy időpont, valami szép ruha, meg a tanúkkal utána egy pohár kóla valahol.
Attól, hogy nekem nem fontos a nászút, még elmennék a partnerem kedvéért, minden bizonnyal én is jól érezném magam. Az indulás és a szertartás idejét úgy időzíteném, hogy ne kelljen idegeskedni az induláson, minimalizálnám a kockázatokat.
Ha a szabadság mennyisége probléma, lehet, hogy rövidebb nászútra mennék, vagy/és közelebb, hogy több időm legyen ott.
Igen, most már én sem értem nagyon a problémát. Én alapból nem így oldanám meg az egészet, biztos nem még aznap indulnék, mennék egy nappal rövidebb nászútra.
De a kérdésben minden fix, kis esküvő, amin nem nagyon van mit szervezni, nászútra muszáj aznap elindulni, akkor ezen nagyon nincs már mit tárgyalni vagy megoldani. Kompromisszum lehet egy kis költségvetésű nászút, bár nem egészen értem, hogy most a pénzt sajnáljátok vagy az időt, vagy miben kell a kompromisszum.
"Szeretne 100%-ban az esküvőre koncentrálni, "
Ez alatt a "két tanús, 5 perces ceremóniát" érted? Mert így nem teljesen érthető a kérdés.
Ezzel a két tanús esküvővel valóban nem érthető a kérdés. Bocs, de ekkora esküvőn mit kell teljesen rá koncentrálni?
Semmi dolog nincs már vele miután lezajlott. Az a tíz perc...
Esetleg négyen beültök meginni valamit, még pluszban koccintani, talán enni. Néhány óra. Semmi fáradság nincs benne.
Másnap reggel teljesen kényelmesen el lehet indulni.
De mondjuk én még előtte bepakolnék, szertartás-beülés után csak haza mennék felvenni a csomagokat, és már indulnék is. 👍
Tárgytalan a kérdés
Valószínűleg sokkal nagyobb, jobb esküvőnk lesz ennél, és nem megyünk nászútra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!