Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan oldanátok meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés

Társkeresőn írtam egy lánynak aki tetszik de nem használja és nem látja az üzenetet, megtaláltam facen keresztnév és lakóhely alapján ő volt az első találat.

Ráírnék de ha ismerkedés közben mégis belép társkeresőre már rájönne hogy kinyomoztam és creepynek tartana nem? :D

2022. jan. 31. 14:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha valaki 2 hónapja regisztrált és be sem lépett, akkor mi értelme van ennek az egésznek?

Nem lehet hogy azért regisztrált mert egy pasit akart leellenőrizni, hogy fent van e? Vagy csak kíváncsi volt, hogy milyen férfiak vannak fent, milyen a "választék".

2022. jan. 31. 14:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy nyomozás. Én egyszerűen megírnám az első üzenetben, hogy xy társkeresőn találtál rá, de mivel láttad, hogy már nem használja, gyors facebook keresés után itt is ráleltél, és reméled, hogy ezt nem veszi rossz néven.
2022. jan. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!