Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs kulcs a wc-hez, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kulcs a wc-hez, nem zárható reggel így hogy oldanátok meg a dolgot?

Figyelt kérdés
Barátomnál alszom és figyelmeztetett hogy ne lepődjek meg, nincs kulcs a vécéhez. Ráadásul van két tesó plusz szülei, félek attól hogy reggel ha elmegyek kakilni rám nyit valaki véletlen. Picit kínos...🥴 (20L)

2021. nov. 19. 22:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

Ha rád nyitnak, csapd le a magas labdát: "Szia, S(z)ara vagyok!" :)

Egyébiránt, szarni rá. Nálunk, ha üres volt a slozi, résnyire nyitva volt az ajtaja. Ott nincs így?

2021. nov. 19. 22:36
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem fontos hozzá kulcs hogy ne lehessen bemenni, én mindig valahgy megoldom a hasonló helyeken hogy ne tudjanak rámnyitni még véletlen se! Támaszd ki a kilincset, vagy tolj valamit az ajtó elé vagy hasonló!
2021. nov. 19. 22:37
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Belülről fogod a kilincset, és húzod magad felé wc-zés közben. Más megoldás nincs.
2021. nov. 19. 22:37
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Kiteszel egy cetlit: "Bocsi skacok, épp kábelt fektetek. Várjatok egy kicsit." Valami ilyesmit.
2021. nov. 19. 22:45
 5/21 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az lenne a fura, ha valaki a saját házában, a családban kulcsra zárja a WC-t.
2021. nov. 19. 22:48
 6/21 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Aztán ki ne írd ide még 1X ezt a kamukérdést, te kis fosos!

2021. nov. 19. 22:50
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Miért, a pasid családja ólban lakik, hogy nem tudnak bekopogni legalább akkor, mikor vendég van náluk?Az én családomban szokás volt kopogni a wc ajtón, hogy ne rontsunk rá egymásra.Sose kellett bezárni.
2021. nov. 19. 22:55
 8/21 anonim ***** válasza:
12%

Ólban 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 EZ tetszik XD mi a f###

Nyilvan ok sem ólban elnek :D hat kerd meg szereljen ra zarat. Nem? Addig nem mesz aludni oda. Hidd el jovo hetre meglesz :D

N

Ja en mikor meg nem laktunk egyutt a volegenyemmel, en nem aludtam nala pont hasonlo kaksi/havi..mensi XD dolgok miatt. O jott at hozzank 😍😍😍 es anyosek azota is azt hiszik kerulom oket..sose mentem oda tobb mint 2 orara!! Max heti 1x. Miota kulon elunk 2 havonta!!

Aterzem ezt a reggeli dolgot meg ha megjon a hószámod az is..egy tamponcsere/betetcsere nem olyan jo mas slozijaban.. foleg ha minden egyszerre van..

Ha megoldhato legyetek nalatok ne a sracnal :D

2021. nov. 19. 23:34
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

Fura fétis ez a kakilós rànyitós téma

Volt már a kérdés sokfèlekeppen:

- fing a konyhàban tesóval

- fiú lakótàrsakkal szülők helyett

- nem lehet bezàrni a wc ajtót mert le volt fosva a kilincs

Stb stb

2021. nov. 20. 00:01
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
#10: és mi a helyzet fing a nappaliban esettel?
2021. nov. 20. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!