Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldanátok meg a szexet távkapcsolatban?
Peldaul egyutt elegititek ki magatokat videohivasban
Ilyenekre gondolok
Ameddig nem talalkozunk addig kellene valami megoldas mert nem birjuk egymas nelkul
Nem hogy hetekig
De meg egy napig is nehez :|
(ha nem a kerdesemre valaszolsz, azonnal lepontozlak. Nem erdekel hogy ez halalra itelt kapcsolat-e vagy nem.)
Addig keress más valakit szexre. ÉS akkor simán kibírod amíg nem találkoztok.
Aztán mikor találkoztok már totál gyakorlottak lesztek.
Szerintem a távkaocsolat pont abból a szempontból jó, hogy sokáig megmarad a vonzódás egymás iránt. Ha szereted akkor kibírod nélküle hetekig, ha meg nem, akkor szakítani kell
Persze vannak alternatív megoldások, telefon, videochat stb de nyilván azok nem helyettesítik a szexet
Mi is keveset találkozunk, párom külföldön dolgozik. Általában 2 hetente mienk a hétvége.
A távkapcsolat is kapcsolat, ha 2 ember szereti egymást.
Mi ilyen közös szexvideo chatet nem szoktunk csinálni. Képeket szoktunk küldeni, telefonon beszélgetünk a szexről.Én amióta együtt vagyunk a masztit egyáltalán nem élvezem, nem tudok egyedül ráhangolódni, így nálam ez se játszik, csak huzzuk egynást és amikor találkozunk egymásnak esünk szó szerint.
Szerintem a párom nemsokára hazaköltözik, onnantól meg már minden sokkal jobb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!