Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan oldanátok meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés

Társkeresőn írtam egy lánynak aki tetszik de nem használja és nem látja az üzenetet, megtaláltam facen keresztnév és lakóhely alapján ő volt az első találat.

Ráírnék de ha ismerkedés közben mégis belép társkeresőre már rájönne hogy kinyomoztam és creepynek tartana nem? :D

2022. jan. 31. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Csak ronda emberek lehetnek creepy-k a nők szemében. Ha jól nézel ki, akkor a "jaj de cuki" kategóriába fogsz esni, akármit is csinálsz.
2022. jan. 31. 14:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon segít hogy nem vagyok ronda mert facen nincsenek képek rólam de küldenék neki, a társkeresőn is üzenetben küldtem el őket.
2022. jan. 31. 14:08
 3/12 A kérdező kommentje:
De ha igaz amit mondasz és csak azon múlik hogy bejövök-e akkor megérné megpróbálni facen :D
2022. jan. 31. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Igen, ha tetszel neki bármit megtehetsz, nem téma.
2022. jan. 31. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem használja a társkeresőt, akkor nem lehet hogy már nem keres társat?

Ha meg összeismerkedtek és szimpatikus vagy neki, nem fogja érdekelni hogy milyen úton találtál rá. Az a kérdés, hogy ha már nem használja a társkeresőt, akkor szeretne e egyáltalán ismerkedni?

2022. jan. 31. 14:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Amúgy is kicsit túlgondolják ezt a nyomozgatás dolgot mert nem nagy energiabefektetés megtalálni valakit 2 perc alatt keresztnév alapján.

De volt már olyan hogy azzal kezdtem hogy láttam társkeresőn és ment az offolás egyből. De régebben olyan is volt aki válaszolt így is bár most nem akarom ezzel kezdeni.

2022. jan. 31. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
#5, ha a kérdező jobban néz ki annál, aki esetleg épp van neki, akkor persze, hogy akar "ismerkedni".
2022. jan. 31. 14:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Az van a profilján hogy egyedülálló, amúgy én is ritkán használom mert pár havonta lépek csak be szétnézni.
2022. jan. 31. 14:18
 9/12 A kérdező kommentje:
De olyan 2 hónapja regisztrát szóval esélyes hogy még aktuális neki de azóta be se lépett szerintem.
2022. jan. 31. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

Azért ha van pasija, ne mond már azt, hogy jön egy "jól kinéző figura" és egyből dobni fogja a párját! Ez max. csak az "aranyásóknál" divat. Egy normális nőnél ez nem így megy.

2022. jan. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!