Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas férfiak ti összejönnétek nálatok még magasabb nővel?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 17:01
1/14 A kérdező kommentje:
Ne küldjetek privátokat én is pasi vagyok :), csak múltkor láttam egy nagyon magas lányt és eszembe jutott...
2022. jan. 20. 17:07
2/14 anonim válasza:
Milyen magas férfiakra gondolsz?
3/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy 185-től.
2022. jan. 20. 17:17
4/14 anonim válasza:
Mondjuk nálam magasabb nőt nem is ismerek (sőt, látni sem nagyon szoktam nálam magasabbakat). És ezt úgy mondom, hogy 5 évig egy szinte csak nőket oktató felsőoktatási intézményben dolgoztam. 180 cm magas vagyok.
De persze biztos vannak és gondolom azért egyre többen, gondolom folyamatosan nő az átlagmagasság.
5/14 anonim válasza:
178 vagyok, én magasnak érzem magam. 178 feletti nővel nem jönnék már össze, zavar.
6/14 anonim válasza:
188 centi vagyok és van amazon fétisem. Jó lenne egy nálam még magasabb nővel összejönni.
Ilyenkor féltékeny vagyok az alacsony férfiakra mert nekik van választék magas nők terén
7/14 anonim válasza:
És szerinted hány magas nőt érdekel egy 170 centis pasi? Még a 160 centisek is sokszor átnéznek rajtuk, nem hogy egy velük egy magas, vagy még magasabb.
8/14 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a 4-est? Olyan sok 180 cm feletti nőt ismertek?
9/14 anonim válasza:
Hát 188 centisen sem jönnek tömegével a csajok. Azok akik a magasságod miatt ítélnek el azokat szard le mert felszínesek. Legalább amikor jön egy csaj aki szeret azt tudni fogod hogy saját magadért fog szeretni nem pedig felszínes dolgok miatt.
10/14 anonim válasza:
8-as:(6-9-es vagyok. Nem én pontoztam le viszont nyomtam neki egy likeot hogy feljöjjön a százaléka)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!