Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm csak sötétben akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm csak sötétben akar szeretkezni, mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Már fél éve együtt vagyunk, az elején még nem volt probléma, de most már kezd kicsit zavaró lenni, hogy minden egyes kört úgy kell kezdenünk, hogy teljesen besötétítünk, még egy minimális fény se lehet, nyilván nem kell tök világosban, de azért egy kis hangulatfény nem ártana, hogy lássam is hova dugom... meg hogy kivel csinálom.. akinek van ebbe tapasztalata, tudna segíteni, hogy tudnánk elérni, hogy ne vaksötétben kelljen szeretkezünk?

2022. jan. 18. 09:31
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
47%
Sötét középkor 🤔🤣
2022. jan. 18. 10:19
 12/48 anonim ***** válasza:
31%

Hát ez nem nagy probléma.

De megmondom előre, ilyen faaszságért dobni fogod. Ha a személyiségében lenne 10 nagyobb hiba, azt elfogadnád.

2022. jan. 18. 10:23
 13/48 anonim ***** válasza:
82%

12#

De ez egy nagy probléma. Amely mindkét félnek nyomasztó.

2022. jan. 18. 10:53
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Mi néha szoktunk csak sötétben (nő vagyok), kifejezetten nem szeretem, mert nem látom közben a barátomat.

Próbáld valahogy fokozatosan behozni a fényt, kezdetben csak egy kis mécses legyen, hátha megbarátkozik a dologgal.

2022. jan. 18. 10:58
 15/48 anonim ***** válasza:
12%
Ha csak ennyi baj lenne a kapcsolatokban, áldás lenne. Csak a kérdezőnek nyomasztó.
2022. jan. 18. 11:01
 16/48 anonim ***** válasza:
56%

Az ilyen helyzet nem sprintfutás, hanem maraton. Ha erőszakoskodsz, védekezni fog és csak azért sem megy bele. Ha ráhagyod, akkor meg nem változik a helyzet, márpedig változnia kell. Nem csak azért kell, mert téged zavar, hanem azért is, mert őt a félelmei és a gátlásai irányítják, ami tőled függetlenül is szar neki.

Tyúklépésekben érdemes haladni. Egyrészt visszajelzésekkel építeni az önbizalmát, másrészt beszélgetni a témáról. Megkérdezném, mitől fél. Elmondanám neki, mennyire vágyom arra, hogy láthassam. Próbálnék alternatívákat kínálni. Beszélgetnék arról, hogy igazából ez az egész csak a fejében van, és teljesen feleslegesen rontja vele a saját életminőségé.

Akárhogy is, a legeslegfontosabb, hogy mindig érezze, hogy nem erőszakoskodsz vele, és nem akarsz semmit ráerőltetni. Ha erőlteted, frusztrált lesz, és még a témától is el fog zárkózni. Azt kell éreznie, hogy bármit mond, de megérted és elfogadod.

Amit csak nagyon óvatosan jegyzek meg, hogy a megfelelő pillanatban vállalt határozottság és példamutatás is segít. Ha már érzed, hogy nyitott a dologra - de csakis akkor -, de még bizonytalan, akkor érdemes előre állni és megtenni az első lépést, hogy neki csak jönnie kelljen veled. Amikor tinik voltunk a feleségemmel, ő pl nem volt hajlandó együtt tusolni, mondván túl intim dolog. A megfelelő pillanatban elkezdtem én tusolni mellette, majd megfogtam a kezét és behúztam magam mellé. Mindkettőnknek szép emlék. Ugyanakkor ez rizikós lehet, ha nem jól választod meg a pillanatot, akkor többet árt, mint használ.

2022. jan. 18. 11:06
 17/48 anonim ***** válasza:
17%
Gáz a helyzet , és hogy mentek el strandolni ?
2022. jan. 18. 11:09
 18/48 anonim ***** válasza:
76%

16-os, ez a te nőddel működött, az egyetlen ember.

Az a baj, hogy nem is értitek az egészet. Neki nem az a baja, hogy a faszi mit gondol róla, nem érdeklik a bókok, neki saját magával van baja. És akinek önmagával van baja, annak mondhatja 100 férfi is, hogy jól néz ki, semmit nem fog számítani.

De feleslegesen beszélek, a cél mindig az, hogy a pasik megkapják, amit akarnak, akármilyen kellemetlen vagy fájdalmas az.

2022. jan. 18. 11:11
 19/48 anonim ***** válasza:
80%

"a cél mindig az, hogy a pasik megkapják, amit akarnak, akármilyen kellemetlen vagy fájdalmas az"

#18-as nem értetted, mit írtam. Pontosan tudom, hogy neki magával van baja, éppen ezért írtam, hogy ezen nem csak azért kell változtatni, mert a kérdezőt zavarja, hanem azért, mert nyomorúság úgy élni, hogy a saját k.baszott pasid előtt félsz levetkőzni.

Ez nem önzőség, csak félelmetes azt látnom, ahogy egy csomó nőnek a világ legtermészetesebb dolga, hogy a félelmeit kerülgetve él, holott ezek a félelmek simán leküzdhetőek lennének apró lépésekben. És marhára nem szexről beszélek! A saját anyám pl kéthónapos korában látta először az elsőszülött unokáját, mert félt egyedül beülni a kocsiba és országúton vezetni 60km-t, én meg nem mentem ezért 120-at. 20 éves volt akkor a jogsija, és 20 év alatt nem volt hajlandó egyedül vezetni! Nem: inkább duzzogott otthon, hogy nincs aki elvigye.

Bocs, de számomra teljesen nonszensz, hogy valaki úgy akarja élni az életét, hogy beletörődik valamibe, ami neki egyértelműen rossz, pusztán azért, mert "kellemetlen vagy fájdalmas" változtatni rajta, és a környezetétől elvárja, hogy az tolerálja is ezt.

"akinek önmagával van baja, annak mondhatja 100 férfi is, hogy jól néz ki, semmit nem fog számítani"

Kötve hiszem, hogy létezik olyan nő, aki úgy született, hogy gyűlöli a saját külsejét. Nem: ez külső behatásra történik, általában akkor amikor az illető sebezhető. Ez lehet a média, osztálytársak, hülye expasi, az anyja, akárki, de nem magától. Ezt újrakeretezni ugyanúgy korrigáló külső behatás kell. Nyilván nem bók, mert a bók üres és ingyen van, de azért ez nem csak ebből áll.

2022. jan. 18. 11:43
 20/48 anonim ***** válasza:
26%

#18 Mi az hogy a pasikat csak az érdekli hogy nekik legyen jó?

Tehát egy párkapcsolat csak a pasinak jó, azért van itt a kérdező is hogy szidja a nőket.

És fájdalmat okozzon a barátnőjének. Azért kért segítséget is...

Azt hiszem agyadra ment a sértettség...

Segíteni nem tudsz legalább ne ártsál...

2022. jan. 18. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!