Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm csak sötétben akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm csak sötétben akar szeretkezni, mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Már fél éve együtt vagyunk, az elején még nem volt probléma, de most már kezd kicsit zavaró lenni, hogy minden egyes kört úgy kell kezdenünk, hogy teljesen besötétítünk, még egy minimális fény se lehet, nyilván nem kell tök világosban, de azért egy kis hangulatfény nem ártana, hogy lássam is hova dugom... meg hogy kivel csinálom.. akinek van ebbe tapasztalata, tudna segíteni, hogy tudnánk elérni, hogy ne vaksötétben kelljen szeretkezünk?

2022. jan. 18. 09:31
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
27%

Semmit.

Ez olyan, hogy pl te középen nyomod ki a fogkrémet, ő meg nem, szokások és ízlések.

2022. jan. 18. 09:36
 2/48 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltetek már róla, hogy miért kell teljesen besötétateni mindig? Amúgy feltételezem, hogy nem elégedett a külsejével és azért kell a sötét, hogy ne lásd, hogy nincs tökéletes teste. Vagy csak nagyon szégyenlős.
2022. jan. 18. 09:38
 3/48 A kérdező kommentje:
Igen beszéltünk, és igen azért mert szégyenlős, nincs megelégedve magával
2022. jan. 18. 09:40
 4/48 anonim ***** válasza:
97%
Neked tetszik így? Ha igen, akkor próbáld meg jobban kimutatni, visszaadni kicsit az önbizalmát. Ha meg valóban ráférne a diéta meg a mozgás, akkor elkezdhettek akár közösen is jobban odafigyelni az egészséges életmódra, aktívabb programokat csinált stb.
2022. jan. 18. 09:46
 5/48 anonim válasza:
48%

Adj neki egy kis időt

Többször dicsérd meg, hogy milyen jól néz ki, szexi teste van, stb...

2022. jan. 18. 09:47
 6/48 anonim ***** válasza:
97%
Dicsérni kell, illetve éreztetni, hogy szereted, neked nagyon is tetszik. Remélhetőleg előbb-utóbb feloldódik.
2022. jan. 18. 09:49
 7/48 anonim ***** válasza:
72%

Előbb utóbb ha nulla a fény, megöli az egészet...

Full sötétben én nem köszönöm...

2022. jan. 18. 09:50
 8/48 anonim ***** válasza:
98%

Addig amíg nem teszi helyre az önbecsülését,önszeretetét addig ez nem fog változni sajnos. Ezen egy diéta vagy egy fogyás sem fog segíteni. Én leadtam 20 kg, mégse voltam megelégedve magammal. Hiába kaptam pozitív jelzéseket, nem fogadtam el.

Tudatosan kell dolgoznia azon, hogy elfogadja magát olyannak amilyen.

Amit tehetsz az hogy dicséred, beszélgetsz vele arról hogy miért is érzi azt amit érez, kisebb cselekkel ráveheted a változásra( pl gyertyákat gyújtasz)

2022. jan. 18. 09:53
 9/48 A kérdező kommentje:
és nem is az a legrosszabb, hogy oké sötétben, hanem, hogy már mikor érnék hozzá egyből jön azzal,hogy nono menjek lekapcsolni
2022. jan. 18. 09:58
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg összetett, ezt nem fogod tudni egyik percről a másikra megváltoztatni.

Nála bekapcsol a védekezési mechanizmus, nehogy a teste miatt szégyenbe kerüljön.

Mióta vagytok együtt?Milyen gyakran szoktad őt dicsérni? Tetszik neked az alakja? Meg vagy vele elégedve?

Hogyan probálod rávezetni arra hogy ne kapcsoljátok le a villanyt?

2022. jan. 18. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!