Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak sötétben akar szeretkezni, mit tegyek ?
Semmit.
Ez olyan, hogy pl te középen nyomod ki a fogkrémet, ő meg nem, szokások és ízlések.
Adj neki egy kis időt
Többször dicsérd meg, hogy milyen jól néz ki, szexi teste van, stb...
Előbb utóbb ha nulla a fény, megöli az egészet...
Full sötétben én nem köszönöm...
Addig amíg nem teszi helyre az önbecsülését,önszeretetét addig ez nem fog változni sajnos. Ezen egy diéta vagy egy fogyás sem fog segíteni. Én leadtam 20 kg, mégse voltam megelégedve magammal. Hiába kaptam pozitív jelzéseket, nem fogadtam el.
Tudatosan kell dolgoznia azon, hogy elfogadja magát olyannak amilyen.
Amit tehetsz az hogy dicséred, beszélgetsz vele arról hogy miért is érzi azt amit érez, kisebb cselekkel ráveheted a változásra( pl gyertyákat gyújtasz)
Ez tényleg összetett, ezt nem fogod tudni egyik percről a másikra megváltoztatni.
Nála bekapcsol a védekezési mechanizmus, nehogy a teste miatt szégyenbe kerüljön.
Mióta vagytok együtt?Milyen gyakran szoktad őt dicsérni? Tetszik neked az alakja? Meg vagy vele elégedve?
Hogyan probálod rávezetni arra hogy ne kapcsoljátok le a villanyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!